ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

‘Μητρώο’: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής

Σήμερα, Πέμπτη 31/12 λήγει η προθεσμία ολοκλήρωσης των αιτήσεων των σωματείων για την εγγραφή τους στο Μητρώο.

Τα σωματεία που έχουν υποβάλλει ήδη τις αιτήσεις θα πρέπει μέχρι τις 22 Ιανουαρίου να έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες διορθώσεις επί τυχόν παρατηρήσεων. Εν αναμονή τυχόν νέας ανακοίνωσης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για νέα παράταση.

Υπενθυμίζουμε τη σχετική ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:

«Λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της πανδημίας, τα οποία ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και θα ισχύουν πανελλαδικά όλο τον Νοέμβριο, επιβάλλεται να τροποποιηθούν αναλόγως και οι τρέχουσες προθεσμίες θεραπείας και ολοκλήρωσης των αιτήσεων εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Έτσι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2020, αντί της 30ης Νοεμβρίου 2020, ως η προθεσμία θεραπείας επί των παρατηρήσεων στις αιτήσεις των σωματείων, των οποίων ο έλεγχος ολοκληρώθηκε έως τις 31 Οκτωβρίου.

Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, αντί της 30ης Νοεμβρίου 2020, παρατείνεται και η προθεσμία ολοκλήρωσης των αιτήσεων των σωματείων εκείνων που δεν έχουν ακόμα υποβάλλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Προθεσμία θεραπείας επί τυχόν παρατηρήσεων στις αιτήσεις τους θα έχουν τα συγκεκριμένα σωματεία έως τις 22 Ιανουαρίου 2021».

Πηγή: patragoal.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ωρεοί-Καστέλλα 0-5

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Δόξα Προκοπίου-Δροσιά 1-4

Κώστας Λαγός

ΠΟΛΟ (Κ13): ‘3 στα 3’ για ΝΟ Χαλκίδας, πρόκριση και για Διώνη & ΝΕ Λαμίας (photos)

Κώστας Λαγός
-->