Αγαπημένα ΡΟΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Ανακοίνωση για την τηλεδιάσκεψη με Γ. Μαυρωτά

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, με θέμα την επανέναρξη της Α’ Εθνικής γυναικών και της Γ’ Εθνικής ανδρών, αναφέρθηκε η ΕΠΟ με σχετικό δελτίο τύπου.

Αναλυτικά:

‘Σε ευρεία τηλεδιάσκεψη με θέμα την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής Ανδρών και της Α΄ Εθνικής Γυναικών συμμετείχε ο ΠΣΑΠ, μέσω του προέδρου του Γιώργου Μπαντή.

Σε αυτή συμμετείχαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Διακοφώτης, το μέλος της ιατρικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. κ. Οδυσσέας Παξινού και εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Γ’ Εθνικής Ανδρών.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία και τη βούληση σύντομα να αρχίσουν οι δύο κατηγορίες και δεσμεύτηκαν να εργαστούν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η υποβολή, εκ μέρους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. συγκεκριμένου υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τα 9 προαπαιτούμενα που ισχύουν σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να εγκριθεί και να επαναρχίσουν οι προπονήσεις’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ευχές και στήριξη Άγκι Ιμπέζα σε Κώστα Τσαρτσαρή!

Παναγιώτης Νικολάου

ΕΠΣΕ: Ποινολόγιο ποδοσφαιριστών (16-17/2)

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Αλλαγές σε αγώνες πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός
-->