EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ. Περαντάκος: ‘Αν καταστραφεί η βάση του ποδοσφαίρου, θα καταστραφεί ολόκληρο…’

Ο ισχυρός άνδρας του σωματείου Κώστας Περαντάκος μίλησε στη Mikriliga.com για τις τελευταίες εξελίξεις και για το σενάριο της επανέναρξης.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να έχει σταματήσει εδώ και καιρό, όμως στο Ύπατο λειτουργούν σε επαγγελματικά πλαίσια πραγματοποιώντας προπονήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο ισχυρός άνδρας του σωματείου Κώστας Περαντάκος μίλησε στη Mikriliga.com για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και για το σενάριο της επανέναρξης.

-Ποια είναι η άποψή σας για την πρωτοβουλία ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής να έρθουν σε επαφή με την ΕΠΟ;

«Ουσιαστικά δεν έχω μάθει ακριβώς τι ειπώθηκε, γνωρίζω πώς τη συνάντηση αυτή την προκάλεσαν έμπειροι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής που έχουν αγωνιστεί και σε παραπάνω κατηγορίες.

Άποψή μου, σωστά έπραξαν γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι στον αέρα άρα δεν υπάρχει μέριμνα ενώ για τις παραπάνω κατηγορίες υπάρχουν διέξοδοι.

«Δεν έχει ασχοληθεί κανείς με τη Γ’ Εθνική…»

Ήταν μια καλή κίνηση από τη μεριά τους, να δείξουν ότι κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν την κατηγορία…

Δεν έχει ασχοληθεί ουδείς, δεν έχει αναρωτηθεί κανείς τι κάνουν οι ομάδες σε επίπεδο διοικητικό, προπονητικό, παικτικό.

Ήταν σωστή κίνηση προκειμένου να εκφράσουν στην Πολιτεία και στην ΕΠΟ την αγωνία τους, να ακουστεί μια φωνή ακόμα, με τόσες άλλες που ακούγονται, στη λογική ότι με ένα αυστηρό πρωτόκολλο θα μπορούσαν να γίνουν παιχνίδια!»

-Πώς κρίνετε το σενάριο έναρξης των προπονήσεων αρχές Ιανουαρίου;

«Μακάρι να γίνει, να δώσουν το ελεύθερο και γύρω 10-15 να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και όπως είπε ο Υφυπουργός από κει και πέρα χρειάζονται τρεις εβδομάδες για το πρωτάθλημα.

«Τελευταία ευκαιρία να σωθεί η κατηγορία!»

Είναι η τελευταία ευκαιρία, το τελευταίο περιθώριο να σωθεί η κατηγορία… Αν δεν συμβεί, δύσκολα θα βγει πλάνο και πρόγραμμα μετά. Ίσως πάμε σε πλήρη διακοπή.

Αυτό θα αποβεί καταστροφικό, όλοι έχουν κάνει κόπο, έχουν κόστος… Σεβασμός σε κάποιους που έδωσαν όσα έδωσαν! Ασχολούνται με αυτό… Οι ποδοσφαιριστές ζουν από αυτό και με αυτό το χαρτζιλίκι επιβιώνουν!

Αν σταματήσει το πρωτάθλημα θα είναι καταστροφή…»

«Αν καταστραφεί η βάση, θα καταστραφεί ολόκληρο το ποδόσφαιρο!»

Και συνεχίζει λέγοντας…:

«Αν το ποδόσφαιρο είναι πυραμίδα και όλοι βλέπουμε μόνο την κορυφή και όχι την βάση, αν καταστραφεί η βάση, θα καταστραφεί ολόκληρο.

Να έχεις κανονικά τη Super League 1 και οι άλλες να καταρρέουν , και θα πάω ως το τοπικό που από εκεί ξεκινάει η βάση, αν καταστραφεί θα καταρρεύσει και η κορυφή…»

-Το Ύπατο τι κάνει όλο αυτό το διάστημα;

«Συντηρούμε κανονικά το κομμάτι των απομακρυσμένων προπονήσεων. Χθες μέσω της εφαρμογής μπήκαμε και εμείς, διοικητικά, ευχηθήκαμε στα παιδιά, τα είδαμε από μακριά.

Τους είπαμε τα χρόνια πολλά, να προσέχουν και εκφράσαμε την ελπίδα στα μέσα Γενάρη να ευοδωθεί το σενάριο και να ξεκινήσει. Να είμαστε ζωντανοί όταν ξεκινήσει, να αναπνέουμε και τότε να μιλάμε για την ομάδα…»

-Κλείνοντας, κάντε μια ευχή, ένα μήνυμα στον κόσμο…

«Να προσέξουμε…»

«Πάνω από όλα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία και η καλύτερη ευχή είναι, του χρόνου να είμαστε απελευθερωμένοι από αυτό που μας βασανίζει, να βγούμε και να κερδίσουμε ξανά τη δουλειά, τα χόμπι, τη ζωή μας.

Να βοηθήσουμε όλοι να φτάσουμε μέχρι τα φώτα προσεκτικά γιατί αν δεν προσέξουμε, με λίγη χαλαρότητα , ο Ιανουάριος δε θα πάει καλά. Είναι επικίνδυνος μήνας για τους ιούς και αν δεν είμαστε προσεκτικοί θα χάσουμε το στοίχημα και θα βγούμε μετά το Πάσχα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία…».

Πηγή: mikriliga.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (25/2/2018): Απόλλων Ερέτριας-Σκεπαστή 1-2 (video)

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Αλλαγή σε αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (28/4/2013): Αφράτι-Ερμής Πηλίου 1-2

Κώστας Λαγός
-->