Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

K. Kωνσταντινίδης: ‘Η ΕΠΟ δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο θέμα της πανδημίας’

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΠΟ για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει θέση για το τι θα γίνει με τα τοπικά πρωταθλήματα και αν μπορούν να επανεκκινήσουν εν μέσω πανδημίας έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. Κώστας Κωνσταντινίδης στην εκπομπή “SportsView” των Μηνά Αλμπαντάκη και Γιώργου Χατζάκη στο Crete2day.com.

Χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτεχνικού Χανιώτικου ποδοσφαίρου επισήμανε ότι όπως και στο πρώτο κύμα του κορωνοϊού έτσι και τώρα στο δεύτερο η σιωπή της ΕΠΟ είναι εκκωφαντική και πως για κάποιο λόγο η Ομοσπονδία δεν παίρνει θέση για αυτό το καυτό θέμα για να μην δυσαρεστήσει κάποιους.

Για το αν σκέφτεται η ΕΠΣ Χανίων να ξεκινήσει εκ νέου τα τοπικά πρωταθλήματα της είπε: “Δεν έχουμε μπει σε διαδικασία να κάνουμε μια μάζωξη πέρα από κάποιες συναντήσεις που έχουν γίνει με κάποια σωματεία κατά μόνας και σε επίπεδο φιλικό και όχι θεσμικό. Υπάρχει μια αίσθηση όμως στους περισσότερους εκπροσώπους των σωματείων για το αν θα προλάβουμε να τελειώσουμε και το τι θα γίνει αν υπάρξει εκ νέου διακοπή.. Τον Ιούνιο είχα πει ότι ίσως για φέτος θα πρέπει να επανεφεύρουμε το ποδόσφαιρο και τότε χλευάστηκα από αρκετούς. Στην Αμερική σκέφτονταν να αλλάξουν το παιχνίδι. Εμείς τρελαθήκαμε για να παίξουμε. Ήταν δεδομένο ότι θα υπάρξει δεύτερο κύμα και οι επιστήμονες το έλεγαν πριν καν τελειώσει το πρώτο κύμα αλλά δεν εισακούστηκαν.”

Για την ΕΠΟ πάντως ήταν “καυστικός” για τον τρόπο που χειρίστηκε αυτή τη δύσκολη περίοδο: “Όπως και στο πρώτο κύμα του κορονοϊού, έτσι και τώρα η σιωπή της ΕΠΟ είναι εκκωφαντική. Όταν πνίγεται το καράβι θες τον καπετάνιο να είναι εκεί. Δυστυχώς η Ομοσπονδία από το καλοκαίρι δεν υπάρχει. Όφειλε η Ομοσπονδία να πάρει θέση. Δεν είναι θέμα εκλογών. Η ΕΠΟ δεν θέλει, για κάποιο λόγο, να πάρει απόφαση για να δυσαρεστήσει κάποιους. Όφειλε να αποτανθεί στους λοιμωξιολόγους και να τους ρωτήσει τι μέλλει γενέσθαι, δηλαδή αν θα έχουμε τρίτο κύμα, οι Ενώσεις να αποφασίσουν να μην έχουν πρωταθλήματα και αυτό θα έπρεπε να είναι οριζόντιο για όλους. Η ΕΠΟ δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μας έχει αφήσει έρμαια αυτών των περιστάσεων. Δεν μπορούν να βγαίνουν και να κάνουν δηλώσεις ότι θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο τα τοπικά πρωταθλήματα. Βάσει ποιων δεδομένων θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τα ερασιτεχνικά τον Φεβρουάριο. Αυτό δείχνει μια επιπολαιότητα και όχι μια σοβαρότητα. Θα ‘πρεπε όλοι αυτοί να αιτηθούν ακρόαση από τους λοιμωξιολόγους. Να δούμε αν μπορούμε ή όχι. Να βάλουμε κάτω τα δεδομένα”.

Πηγή: prismanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (19/1/2014): Σκύρος-Όλυμπος Γυμνού 0-1

eviasports

Φιλικό την Τετάρτη Αίαντα Αυλίδας-Άρη Θήβας!

Παναγιώτης Νικολάου

Σαν Σήμερα (11/4/2016): Απόλλων Σμύρνης-ΝΟ Χαλκίδας 11-8

eviasports
-->