Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

ΟΜΑΕ: Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνων

Ανακοίνωση της Επιτροπής αγώνων της ΟΜΑΕ σχετικά με τις προσπάθειες που έγιναν μέσα στο 2020 για τη διεξαγωγή αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού εν μέσω κορονοϊού, καθώς και για τις προσπάθειες που θα γίνουν μέσα στο 2021.

Αναλυτικά:

‘Η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ ευχαριστεί τους αξιότιμους κυρίους/ες αθλητές και αθλήτριες, τις διοικήσεις και τα μέλη των Σωματείων, τα στελέχη, τους κριτές και τους παντός είδους εμπλεκόμενους με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, καθώς στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια να κρατήσουμε «ζωντανούς» μέσα στο 2020 τους αγώνες Αυτοκινήτου και Καρτ στην Ελλάδα.

Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά στην οποία βιώσαμε πρωτόγνωρες και ασυνήθιστες καταστάσεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και αντιμετωπίσαμε, στο επίπεδο του εφικτού, σχεδόν όλα τα προβλήματα που εμπόδισαν την διοργάνωση των αγώνων Πρωταθλημάτων, Κυπέλων και λοιπών θεσμών.

Δυστυχώς το δεύτερο κύμα του Covid-19 δεν άφησε τα παραπάνω να ολοκληρωθούν όπως αρχικά είχαν σχεδιαστεί. Βέβαια αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, συνέβη και σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) να τροποποιεί και να προσαρμόζει τις διοργανώσεις της στα νέα δεδομένα.

Σε εθνικό επίπεδο, αισθανόμενοι ευθύνη απέναντι σε όλους όσους τόλμησαν, κόπιασαν, επένδυσαν και ξόδεψαν για να συμμετέχουν στους αγώνες που διοργάνωσαν τα Σωματεία της Ομοσπονδίας μας, αποφασίζουμε την απονομή των τίτλων όλων των προκηρυγμένων Πρωταθλημάτων, Κυπέλων και Επάθλων του 2020 με βάση τη βαθμολογία όπως αυτή είχε διαμορφωθεί την χρονική στιγμή της διακοπής τους λόγω του επιβεβλημένου lockdown από την κυβέρνηση.

Παράλληλα, αμέσως μόλις οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα το επιτρέψουν, και ιδανικά μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2021, δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε στις αντίστοιχες καθιερωμένες απονομές των Πρωταθλημάτων Αυτοκινήτου και Καρτ 2020 αλλά και 2019.

Επιπλέον, στο άμεσο μέλλον θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τις προκηρύξεις όλων των παραπάνω θεσμών για το 2021 επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ δουλεύει μεθοδικά για να εξασφαλίσει την ομαλή τέλεση των αγώνων Αυτοκινήτου και Καρτ.

Ο πρόεδρος της ΕΠ.Α.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑ Αιδηψού-Μαντούδι 2-0

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύμη-Άρτεμις Αγίου Γεωργίου 3-6

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Πισσώνας-Έραπος 3-4 (pics)

Κώστας Λαγός
-->