Α' ΕΣΚΑΣΕ Αγαπημένα ΡΟΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλειστό Βασιλικού: Ξεκινούν τα έργα! Έτοιμο μέχρι τον Απρίλιο!

Ο… Άγιος Βασίλης έφτασε φέτος λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου στο Βασιλικό, φορτωμένος με το μεγαλύτερο δώρο για την αθλητική νεολαία της περιοχής, καθώς όπως έγινε γνωστό δια στόματος της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένης Αϊδίνη, το κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού που σχεδόν καταστράφηκε από τις πλημμύρες του Αυγούστου, θα είναι έτοιμο για χρήση μέχρι τον Απρίλιο!

Το έργο εγκρίθηκε από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 450.000 € και εκτός από τα έργα εντός του κλειστού γυμναστηρίου που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την αλλαγή του κατεστραμμένου παρκέ όπως και όλων των χώρων που υπέστησαν ζημιές (ίσως να αλλάξουν ακόμα και οι μπασκέτες αν έχουν υποστεί ζημιά) θα γίνουν έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου, ενώ στο έργο προβλέπεται και η δημιουργία ενός εξωτερικού ανοικτού γηπέδου μπάσκετ, στην πλευρά της εισόδου των αποδυτηρίων του γυμναστηρίου!

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη με δηλώσεις της στο stereabasket τόνισε: ”Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να αναγγείλουμε, πως το κλειστό γυμναστήριο Βασιλικού που υπέστη σοβαρές ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες του Αυγούστου, θα είναι σε θέση σε σύντομο χρονικό διάστημα να υποδεχθεί και πάλι, πλήρως ανακαινισμένο πλέον, την αθλούμενη νεολαία της περιοχής, όπως και τους συλλόγους του Ληλαντίου. Το κονδύλι ύψους 450.000 € εγκρίθηκε από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ήδη έχει μπει στην τροποποίηση του προϋπολογισμού. Η ανάθεση του έργου αναμένεται να γίνει μέσα στον Ιανουάριο, οπότε θεωρούμε πως μέσα στο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί ώστε να δοθεί το συντομότερο δυνατό προς χρήση. Εκτός των αλλαγών εντός του κλειστού γυμναστηρίου με τοποθέτηση νέου παρκέ, εργασιών σε αποδυτήρια, γραφεία και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί, θα γίνουν έργα και στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου, ενώ με τη δημιουργία ενός ανοικτού γηπέδου ακριβώς δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο, φιλοδοξούμε να καταστήσουμε το Βασιλικό σε ένα αθλητικό κέντρο για το Ληλάντιο και όχι μόνο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηρακλής Χαλκίδας: Ήττα στην πρεμιέρα από Φοίβο για γυναίκες

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Οι σκόρερς μετά την 23η αγωνιστική

eviasports

ΙΟ Χαλκίδας: Ανταγωνιστική παρουσία του Αλ. Ιωάννιδη σε παγκόσμιο πρωτάθλημα

Κώστας Λαγός
-->