EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (21/12/2014): Αυλωνάρι-Απόλλων Ερέτριας 2-0

Το Αυλωνάρι επικράτησε του Απόλλωνα Ερέτριας με 2-1, σαν σήμερα 21/12, για τη 12η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το πέναλτι που κέρδισαν στο 18′, το οποίο εκτέλεσε ο Τόρα και απέκρουσε ο Πετράκης ενώ στην επαναφορά ο Πεππές δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα, με τον Απόλλωνα γενικώς να υπερέχει στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει να το αξιοποιήσει. Με τη σειρά του το Αυλωνάρι κέρδισε πέναλτι στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο οποίο ευστόχησε ο Φρυγανάς ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 61′ ο Μακρής με ατομική προσπάθεια -ως τελικός αποδέκτης αντεπίθεσης- διπλασίασε τα γκολ του ΑΟΑ. Η ομάδα της Ερέτριας πίεσε στο τελευταίο μισάωρο, χωρίς όμως και πάλι να μπορέσει να καταφέρει κάτι στο ματς, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα (αποβολή του Φρυγανά στο 79′).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βρακάς/Αργύρης-Χατζηκαμαγιάννης.

ΓΚΟΛ: 47′ Φρυγανάς, 61′ Μακρής.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ: Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεγκανάνου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς, Μακρής (88′ Μακρυνικόλας), Κοτρόζος (75′ Πόγκας), Ηλίας, Φραγγής (90′ Σατήρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Μητακίδης, Μετσανάι (57′ Ρούσσος), Λιατύφης (84′ Σταματάκος), Βελαέτης, Πεππές, Ευγενίου, Αγραφιώτης, Ρωμανός, Τόρα, Παριανός, Μώρος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Λήλας Βασιλικού-Σκύρος 3-0, Ιστιαία-Λουκίσια 3-2, Αρτάκη-ΑΟ Χαλκίς 2-2, Μακρυκάπα-Παντριαδικός 0-0, Δροσιά-Δόξα Προκοπίου 2-1, Ταμυναϊκός-Καστέλλα 0-0, Αυλωνάρι-Απόλλων Ερέτριας 2-0, Ολυμπιακός Χαλκίδας-Αυλίδα 1-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΟ Χαλκίς 30, Ιστιαία 23, Ολυμπιακός Χαλκίδας 22, Παντριαδικός 21, Καστέλλα 20, Αυλωνάρι 19, Απόλλων Ερέτριας 19, Αρτάκη 19, Δροσιά 19, Μακρυκάπα 17, Ταμυναϊκός 17, Λήλας Βασιλικού 15, Αυλίδα 10, Λουκίσια 8, Σκύρος 7, Δόξα Προκοπίου 1.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τ’ αποτελέσματα του Σαββάτου-το πρόγραμμα της Κυριακής

eviasports

Κύπελλο Εύβοιας: Αλλαγές αγώνων β’ & γ’ φάσης

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Μαρμάρι-ΑΟ Χαλκίς 1-1

Κώστας Λαγός