EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (20/12/2015): Παναργειακός-ΑΟ Χαλκίς 0-1 (video)

Άφησαν τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα οι παίχτες της Χαλκίδας και πήραν μία σπουδαία νίκη, μετά από 5 αγωνιστικες. Ο ΑΟ Χαλκίς στο Άργος, πήρε ένα σπουδαίο διπλό, κερδίζοντας με 0-1 τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Παναργειακό, με γκολ που πέτυχε ο Ζουζουλής στο 79ο λεπτό.

Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν πολύ δυνατή στην άμυνα και με αντεπιθέσεις φωτιά, κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο οι 2 ομάδες δεν παρουσίασαν κάτι το ιδιαίτερο. Στο δεύτερο όμως, Παναργειακός και Χαλκίδα έκαναν αρκετές φάσεις, αλλά τελικά τα παλικάρια της Εύβοιας, ήταν αυτά που πήραν τη μεγάλη νίκη, κόντρα στα προγνωστικά.

Οι φάσεις του αγώνα:
  • Στο 12′ Νικλητσιώτης και Γκατιάγκα συνδυάστηκαν η κάθετη για τον Δρακάκη, γλίστρησε και δε μπόρεσε να “μαζέψει” τη μπάλα και να σουτάρει.
  • Στο 28′ από μπροστινή παλιά, ο Γκατιάγκα έπιασε προς τα πίσω τη κεφαλιά, πρόλαβε την έξοδο του Ντουμάνη, η μπάλα πήρε ύψος και προσγειώθηκε πίσω από το οριζόντιο δοκάρι.
  • Στο 34′ προσπάθεια του Νικλητσιώτη από δεξιά, απέφυγε ωραία τον Τσούπρο, μπήκε στη περιοχή και σέντραρε, προ του Γκατιάγκα πρόλαβε ο Αχείμαστος και η μπάλα έφτασε στον τερματοφύλακα.
  • Στο 54′ ο Γκίνο περασε εναν αμυντικό από αριστερά και λίγο πριν τη τελική γραμμή έκοψε, στη κίνηση ήρθε ο Δρακάκης στο πρώτο δοκάρι, με το αριστερό δεν βρήκε τη μπάλα.
  • Στο 60′ ένα σουτ του Παπαίωάννου έξω από τη περιοχή στην αγκαλιά του Ντουμάνη.
  • Στο 65′ έπαιξαν το ένα-δύο Ζουζουλής και Σταμέλος, ο δεύτερος από πολύ πλάγια σουτ πολύ έξω.
  • Στο 70′ μέσα στη περιοχή και πλάγια ο Γκίνο προσπάθησε να γυρίσει, κοντράρισε αμυντικός κι έδιωξε.
  • Στο 72′ ο Γκατιάγκα «τσίμπησε» για τον Δρακάκη απο θέση αριστερά στη μικρή περιοχή αυτός, έκανε κάτι ανάμεσα σε σουτ και πάσα, η μπάλα πέρασε παράλληλα.
  • Στο 75′ αντεπίθεση με τον Αποστολόπουλο να βγάζει κάθετη στον Βαλκάνο, αυτός πέρασε από πλάγια δεξιά τον Κόκκαλη, πρόλαβαν αμυντικοί κι έκλεισαν, αυτός κινήθηκε παράλληλα με το τέρμα για να βρει το σουτ, τελικά με το αριστερά πλάσαρε πολύ έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
  • ΓΚΟΛ! Στο 79′ Στην αντεπίθεση δυο με έναν, ο Βαλκάνος από αριστερά πέρασε για τον Ζουζουλή, το πρώτο σουτ του κόντραρε ο Σταθάκης, η μπάλα πάλι στον πεσμένο Ζουζουλή κι αυτός με ενα διαγώνιο πλασέ, έστειλε τη μπάλα με αργό και βασανιστικό …τρόπο στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-1.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Ρότα, Κολλάρας (82′ Καρέλης), Σταθάκης, Παπαστεριανός, Χαρίτος (46′ Παπαϊωάννου), Νικλητσιώτης, Γκατιάγκα, Δρακάκης, Γκίνο, Μαρίνου (60′ Πούτσι).

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ντουμάνης, Αχείμαστος, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Τσούπρος, Στασινόπουλος (90′ Σκάρος), Αποστολόπουλος, Βαλκάνος, Σπανός (60′Ζουζουλής λ.τ., 82′ Δημητρίου), Σταματάκος, Τσατσαρής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (12η αγωνιστική-3ος όμιλος Γ’ Εθνικής): Κανάρης Χίου-Ηρακλής Ψαχνών 1-1, Βύζας-Δόξα Μανωλάδας 0-1, Αιολικός-Παναρκαδικός 2-0, ΠΑΟ Βάρδας-Καλαμάτα 1-0, Ερμιονίδα-Λεβάντε Ζακύνθου 3-0, Σπάρτη-ΠΑΟ Λουτρακίου 2-1, Παναργειακός-ΑΟ Χαλκίς 0-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σπαρτή 27, Παναργειακός 24, ΠΑΟ Βάρδας 22, Δόξα Μανωλάδας 21, Αιολικός 21, Παναρκαδικός 19, Βύζας 16, Ερμιονίδα 16, ΑΟ Χαλκίς 15, ΠΑΟ Λουτρακίου 15, Καλαμάτα 12, Ηρακλής Ψαχνών 10, Κανάρης Χίου 9, Λεβάντε Ζακύνθου 5.

Πηγή: chalkidafans3.blogspot.com

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ16): Οι κλήσεις για τον αγώνα με Ανατολική Αττική (8/3)

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης (9,23/2)

Κώστας Λαγός

Retro: Τα πρώτα playoffs της Α’ ΕΣΚΑΣΕ τη σεζόν 1993-94

Παναγιώτης Νικολάου