Α' ΕΠΣΕ Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Χαλκίς: ‘Δεν αρκεί να φοράς τη φανέλα μας. Πρέπει να τη νιώθεις κιόλας!’

Στην πρωτοβουλία οικονομικής στήριξης των μελών του ποδοσφαιρικού του τμήματος αναφέρθηκε με ανακοίνωση του ο ΑΟ Χαλκίς:

‘Λόγω της πανδημίας μέχρι σήμερα, έχουν πληγεί πέρα από τον αθλητισμό και την εκπαίδευση, αρκετοί κλάδοι εργασίας, μέσω των οποίων πολλοί άνθρωποι συμπληρώνουν το προσωπικό τους εισόδημα.
Αρκετοί από τους ανθρώπους μας και τα παιδιά μας που φορούν φέτος την ιστορική φανέλα του Α.Ο. Χαλκίς, ανήκουν επίσης στις παραπάνω ομάδες και δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα επιβίωσης.
Ως Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίδος, δεν θα μπορούσαμε παρά να στηρίξουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο όλους αυτούς που απαρτίζουν την φετινή μας οικογένεια και να φροντίσουμε να σταθούμε δίπλα τους.

Παρά το «πάγωμα» των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων λοιπόν και μη γνωρίζοντας καν αν θα συνεχιστούν κάποια στιγμή εντός του 2021, θα καλύψουμε ένα σημαντικό ποσό από τις καθημερινές οικονομικές ανάγκες των ανθρώπων μας με στόχο να περάσουμε όλοι μας αυτές τις «δύσκολες» γιορτές βοηθώντας ο ένας τον άλλο.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, για τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά ίσως το σημαντικότερο.

Δεν αρκεί να φοράς την φανέλα του Α.Ο. Χαλκίς. Πρέπει να το νιώθεις κιόλας!

Ο Δικός μας Α.Ο. Χαλκίς’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Μιαούλης Φύλλων-Ερμήλιος

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Παντριαδικός-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 3-2

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Παντριαδικός-Ηρακλής Ψαχνών 0-2

Κώστας Λαγός
-->