Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρ. Λούβαρης: ‘Περιμένουμε βοήθεια από ΕΠΟ και Πολιτεία για τη Γ’ Εθνική’

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεΐκων Χρήστος Λούβαρης, μιλώντας στο patragoal.gr, εξέφρασε την άποψη ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πρέπει και οφείλει να αρχίσει, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Δεν είναι ιδεολόγος, ούτε ζητάει παράλογα πράγματα, περιμένοντας από ΕΠΟ, Πολιτεία να κάνουν το χρέος τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η απόφαση της πολιτείας για συνέχιση του lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου είναι βέβαιο ότι έχει να κάνει με την άσχημη επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικά η οικονομία της χώρας πλήττεται σοβαρά. Μέσα σε αυτούς που πλήττονται όμως μην ξεχνάμε και όλους αυτούς που βρίσκονται στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Προπονητές, αθλητές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και πάρα πολλοί άνθρωποι που κινούνται στο χώρο του αθλητισμού. Βέβαια η προφύλαξη της δημόσιας ζωής είναι το κυρίως ζητούμενο, όταν χάνονται 100 συνάνθρωποι μας κάθε ημέρα. Όταν λοιπόν με το καλό η πανδημία μας επιτρέψει να εκκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, η άποψή μου είναι πως θα πρέπει να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αυτό που πρέπει να πράξει η ΕΠΟ, καθώς και η Πολιτεία είναι να βοηθήσουν με όποιες δυνάμεις διαθέτουν, έτσι ώστε να μπορούμε με τις επιδοτήσεις αυτές να βοηθήσουμε όλους αυτούς που επλήγησαν από τη διακοπή του πρωταθλήματος και υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι πραγματικά όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεφύγουμε από αυτή την πανδημία και αμέσως να γυρίσουμε σε αυτό που αγαπάμε και που μας έχει λείψει, που δεν είναι άλλο από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα».

Πηγή: patragoal.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: ΔΕΚΑΕΤΙΑ ’80 (Το αγωνιστικό προσκήνιο και παρασκήνιο, μέρος Π)

Θανάσης Κούτος

Ηρακλής Ψαχνών: Ανανέωση συνεργασίας με Σπ. Γκάβαλη

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): ΑΕ Χαλκίδας-Καλοχώρι/Παντείχι 3-4 (παρ., κ.δ.: 3-3)

Κώστας Λαγός
-->