ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η παράταση του lockdown, η απαγόρευση των μετακινήσεων και οι εκλογές της ΕΠΟ

Για τις 29 Δεκεμβρίου έχουν οριστεί οι εκλογές της ΕΠΟ για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, ωστόσο μετά την ανακοίνωση της παράτασης των μέτρων της κυβέρνησης η διεξαγωγή τους δεν μπορεί να γίνει.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε τη Δευτέρα 7/12, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06.00 το πρωί παραμένουν κλειστά τα σχολεία, η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια, οι αθλητικές δραστηριότητες, εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί από την υγειονομική επιτροπή, όπως για παράδειγμα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Super League στο ποδόσφαιρο και της Basket League στο μπάσκετ. Τα χιονοδρομικά κέντρα.

Επίσης παρατείνεται μέχρι την ίδια ημέρα και ώρα η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στη χώρα ενώ εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας τη νύχτα”.Eπομένως από τη στιγμή που απαγορεύεται η μετακίνηση από περιφέρεια σε περιφέρεια η μετακίνηση των εκλεκτόρων καθίσταται πρακτικά αδύνατη.

Την Τρίτη 8/12 συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας και ίσως υπάρξει νέα αλλαγή της ημερομηνίας.

Πηγή: soccerplus.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χρ. Λούβαρης: ‘Να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας της Γ’ Εθνικής στο μισό’

eviasports

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11)

eviasports

ΑΣ Ερμήλιος για συνεργασία με Αβαντίδες: ‘Ιδιαίτερη τιμή & μεγάλη πρόκληση’

Κώστας Λαγός
-->