ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Π. Καρράς: ‘Να χαραχθεί ενιαία στρατηγική για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου’

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, ζητά άμεσα να ενημερωθούν τα σωματεία της χώρας για το πλάνο του ποδοσφαίρου στην χώρα. Ζητάει δηλαδή να μάθει ποιο είναι το πλάνο της ΕΠΟ για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά:

«κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε.

Βιώνουμε όλοι την πανδημία του Covid 19 εδώ και 10 μήνες η οποία δυστυχώς έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ζωή μας και στην ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων είτε επαγγελματικών ,είτε ερασιτεχνικών.

Τα προβλήματα ήδη είναι πολλά και τα ερωτήματα για την έναρξη ή ολοκλήρωση τους είναι καθημερινά από τους αιμοδότες παράγοντες αλλά και τους αθλητές.

Η Πολιτεία με την αρμόδια επιτροπή υγείας που καθορίζει την διεξαγωγή τους ή μη μπορεί ορθά να βάζει τους κανόνες για την ασφαλή παρουσία μας αλλά οφείλει το ποδόσφαιρο και ειδικότερα η Ομοσπονδία μας να φέρει τα σχέδια της προς ενημέρωση των σωματείων που συμμετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα και τοπικά.

Δεν έχουν ξεκινήσει καν s.l.2,f.l., γυναικών και σε κάποιες ΕΠΣ οι διοργανώσεις τους και ο χρόνος ήδη να μετρά αντίστροφα ως προς την διεκπεραίωση τους καθώς και η αγωνία των διοικήσεων των σωματείων πως θα καλύψουν τις υποχρεώσεις τους (προπονητών, συνεργατών, αθλητών κ.α.) σε συνδυασμό ότι προφανώς η παρουσία και θεατών στα γήπεδα είναι απομακρυσμένη ακόμα και εάν ξεκινήσουν για την τρέχουσα περίοδο δημιουργούν ένα θολό πεδίο για το ποδόσφαιρο.κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε.,

Μπορεί η Ομοσπονδία μας να έχει ορίσει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Ε.Ε. αλλά παράλληλα πρέπει να δώσει έγκαιρα στα σωματεία και στις Ενώσεις τον “μπούσουλα” πως και πότε θα ξεκινήσουν , πότε θα ολοκληρωθούν και αν ό χ ι να γνωρίζουν τι θα ισχύει για φέτος και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ώστε να εκτιμήσουν οι ίδιοι τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία των σωματείων τους και την συμμετοχή τους στις διοργανώσεις που ήδη έχουν προετοιμαστεί αλλά δυστυχώς δεν επιτρέπουν μέχρι σήμερα οι συνθήκες.

Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε το ποδόσφαιρο σε εθνικό και τοπικό επίπεδο και η Ομοσπονδία θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με την συνδρομή των Ενώσεων της και θετικό θα ήταν να ζητήσει την άποψη τους για να χαραχθεί μια ενιαία στρατηγική για την επόμενη μέρα του.

Εμείς, θα είμαστε παρόν και δίπλα σας για να υπάρχει ένα βιώσιμο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα σωματεία μας θέλουν απαντήσεις και οφείλουμε να τις δώσουμε το συντομότερο…».

Πηγή: soccerplus.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Χαλκίς: Συνεχίζει ο Π. Τοκπασίδης στην τεχνική ηγεσία (+5 ανανεώσεις στο ρόστερ)

Κώστας Λαγός

Ν. Ρόγκας: ‘Για μένα και τον Δήμο μας ο αθλητισμός είναι θέμα υψηλής προτεραιότητας’

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (27/4/2014): Ηρακλής Ψαχνών-Κέρκυρα 1-1 (video)

Κώστας Λαγός