Εύκολη νίκη για τις Αβαντίδες στο τοπικό ντέρμπι με τις Απολλωνίδες Ερέτριας, για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών.
Οι γηπεδούχες είχαν την υπεροχή απ’ το ξεκίνημα και στο 9ο λεπτό έχασαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία, με την Μυρτολλάρι με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή, να στέλνει την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 15′ η Κουμπιά έδιωξε με τα χέρια την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, από σουτ της Ασημώνη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και οι γηπεδούχες να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε η Λόγου, όμως η Χατζηστάμου κράτησε την εστία της ανέπαφη. Τελικά στο 21′ οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ με τέρμα της Μυρτολλάρι και στο 36′ η Ασημώνη έκανε το 2-0, ενώ πέντε λεπτά μετά η Νίκα έγραψε το 3-0, που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ασημώνη με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 4-0 και στο 60′ η Δάρλα έκανε πέντε τα τέρματα των Αβαντίδων. Δεύτερο γκολ σημείωσε και η Νίκα στο 71′ για το 6-0 και πέντε λεπτά μετά η Λόγου έκανε το 7-0. Το τελικό 8-0 διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό με τη Μυρτολλάρι να βρίσκει και εκείνη για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα της Χαλκίδας είχε και τρία ακόμη δοκάρια με τις Ασημώνη (στο 47′), Λόγου (στο 56′) και Νίκα (στο 81′).
ΓΚΟΛ: 16′ & 80′ Myrtollari, 36′ & 46′ Ασημώνη, 41′ & 71′ Νίκα, 60′ Δάρλα, 76′ Λόγου.
Αβαντίδες (Γιώργος Νίκας): Νταβαντζή, Στεφανοπούλου, Μεϊντάνη, Αυλωναρίτη, Τσώκου (48′ Δήμου), Ζώγα, Myrtollari (79′ Σαμαρά), Ασημώνη (68′ Ντόιμα), Δάρλα, Λόγου (73′ Dasku), Νίκα.
Απολλωνίδες Ερέτριας (Νίκος Μπιμπίκας): Χατζηστάμου, Κανελάκη (79′ Κλοπώδη), Παναγιωτοπούλου (35′ Μπαρόλα), Κουμπιά, Σταματάκου, Τσαραντάνη, Παναγιωτοπούλου Μ. (46′ Παππά), Καράγκου, Μπερέτη (37′ Μπασούκου), Σιδερία, Κουτρούτσου.
Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανικολάου απ’ τον αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς