Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Κινήσεις για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα!

Πρόταση για μείωση της διαιτησίας για να μπορούν οι ομάδες να κάνουν τεστ κορονοϊού!

Τα σωματεία που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2020-2021 κάνουν ενέργειες έτσι ώστε να ξαναβρεθούν στα γήπεδα και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα που διακόπηκε απότομα λόγω “CoViD-19”.

Ενα από τα σωματεία που βγήκε δυνατά προς τα έξω, θέλοντας να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα και στις εξελίξεις είναι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων.

Οι διοικούντες του σωματείου έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση με «νούμερα» και δεν… «αερολογούν» ρίχνοντας, παράλληλα, ευθύνες και περιμένοντας την πολιτεία να βοηθήσει.

Στο πλευρό τους, μάλιστα, έχουν… συμμάχους!

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, το «βαρύ» όνομα της κατηγορίας, έστειλε επιστολή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά αιτημάτων, έτσι ώστε να ξαναγίνει “σέντρα” στο πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες τον «Ημίθεο» πατούν, ουσιαστικά. πάνω στην πρόταση του Διαγόρα και ζητούν και αυτοί την μείωση των εξόδων των διαιτητών, προκειμένου να μπορούν οι ομάδες να κάνουν τεστ κορονοϊού.

Ο πρόεδρος του δ.σ. του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Χρήστος Λούβαρης, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, κάνοντας γνωστή στο πανελλήνιο την πρόταση που έχει καταθέσει στην Ε.Π.Ο. για το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Στον «αέρα» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε και ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής και νυν του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος, λέγοντας:

«Έχουμε κάνει πρόταση για να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας στο μισό!

Αυτή τη στιγμή κάθε ομάδα πληρώνει περίπου 1.500 ευρώ το μήνα για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που δίνει στο πρωτάθλημα.

Αν μειωθούν τα έξοδα στο μισό, τότε οι ομάδες θα μπορούσαν να αναλάβουν το κόστος των rapid tests που βγαίνουν περίπου 700 ευρώ το μήνα για 30 άτομα.

Αν δεν επιθυμεί η ΕΠΟ τη μείωση του κόστους, τότε θα μπορούσε να αναλαμβάνει τα μισά έξοδα ή και να ορίζει παρατηρητές με εντοπιότητα.

Αν και εφόσον φυσικά το επιτρέπουν γενικά οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα!».

από mikriliga

Πηγή: starsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Αφιέρωμα στον Όλυμπο Γυμνού

Κώστας Λαγός

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Η Χαραυγή Δύναμη στην κορυφή! (photos)

Κώστας Λαγός

1968: Ο ΑΟ Χαλκίς κερδίζει τον ΟΦΗ και ‘αγκαλιάζει’ την άνοδο στην Α’ Εθνική!

eviasports
-->