EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θ. Μεθενίτης: ‘Θα έπρεπε να υπήρχε εναλλακτικό πλάνο απ’ τους ιθύνοντες’

Δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών Θανάση Μεθενίτη σχετικά τις εξελίξεις σχετικά με το ‘lockdown’ και το πως τo αντιμετωπίζουν στην ομάδα του, καθώς και για τις εκτιμήσεις του για το πότε μπορεί να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το πως θα είναι μετά την επανεκκίνηση του.

Για το νέο ‘lockdown’: ‘Βιώνουμε όλοι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θεωρώ ότι θα έπρεπε η διαχείριση όλης αυτής της κατάστασης μετά το πρώτο lockdown να είναι τελείως διαφορετική από τους ιθύνοντες του ποδοσφαίρου. Θα έπρεπε να υπήρχε ένα εναλλακτικό πλάνο σε μια τέτοια περίπτωση, που τελικά την βιώνουμε, το τι θα κάνουμε. Βέβαια προέχει η υγεία και να ξεπεραστεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ακούγοντας τους ειδικούς, όμως δεν παύει όλη αυτή η κατάσταση να μας στερεί βασικά πράγματα της καθημερινότητας μας και σε δεύτερο επίπεδο το ποδόσφαιρο, που είναι ένας τρόπος εκτόνωσης, διασκέδασης και αποτοξίνωσης από την καθημερινότητα και αυτή τη στιγμή αναγκαζόμαστε να τα στερούμαστε όλοι. Θέλω να ευχηθώ δύναμη και κουράγιο σε όλους και περιμένουμε από τους ειδικούς να μας κατευθύνουν για το τι θα κάνουμε’.

Για την ομάδα του: ‘Δυστυχώς εμάς η διακοπή μας βρήκε σε μια ανοδική περίοδο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να δούμε όταν θα επιστρέψουμε με το καλό να ξαναφτιάξουμε την ομάδα και να την φορμάρουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται, για να μπορέσουμε να είμαστε εκεί απ’ όπου σταματήσαμε.

Προσπαθούμε να κρατάμε μια επικοινωνία με τα παιδιά και τους στέλνουμε κάποια προγράμματα, έτσι ώστε να μπορούν να παραμένουν ενεργητικά και να προσπαθούν να συντηρηθούν, αν και εμείς τα προγράμματα που κάνουμε δεν έχουν κάποια βάση που να στηρίζεται σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία και κυρίως αφορούν προγράμματα μεταβατικής περιόδου’.

Για το πότε εκτιμά ότι θα ξεκινήσει και πάλι η Γ’ Εθνική: ‘Δυστυχώς η κατάσταση έτσι όπως διαμορφώνεται είναι πάρα πολύ δύσκολη. Τα νεότερα που μαθαίνω και διαβάζω σε διάφορα σάιτ για έναρξη του πρωταθλήματος τον Ιανουάριο, κατά την προσωπική άποψη θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι θα καθυστερήσουμε ακόμη περισσότερο’.

Για το πως θα είναι το πρωτάθλημα όταν επανεκκινήσει: ‘Σίγουρα όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα μάλλον θα δει κανείς διαφορετικές ομάδες, γιατί αν με το καλό ξεκινήσει τέλος Ιανουαρίου -που λένε τα πιο αισιόδοξα σενάρια- ή Φεβρουάριο, θα έχει μεσολαβήσει και η μεταγραφική περίοδος. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τελείως διαφορετικό το πρωτάθλημα όταν επανεκκινήσει. Δεν ξέρει κανείς σ’ ότι αφορά τις ομάδες με τους χορηγούς τι θα γίνει, σε τι οικονομική κατάσταση θα είναι, αλλά και τι διάθεση θα υπάρχει απ’ τους ανθρώπους που διοικούν να σπαταλήσουν χρήματα. Είναι ένα πράγμα γενικά τελείως άγνωστο και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αυτό ισχύει και για τη δική μας την ομάδα και φαντάζομαι για όλες τις ομάδες αυτής της κατηγορίας, που θα έχουμε να ανταγωνιστούμε’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (25/3/2015): Δόξα Προκοπίου-Ιστιαία 1-0

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Αλλαγή σε αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ: Αφιέρωμα στην Κύμη

Κώστας Λαγός