ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπ. Βασιλείου: ‘Η ‘ολιστική μελέτη’ είναι η δικαίωση των Ελλήνων διαιτητών’

Με αφορμή την παρουσίαση της Ολιστικής Μελέτης για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, Σπύρος Βασιλείου, λέγοντας:

«Το γεγονός αυτό, αποτελεί μια χρόνια δικαίωση όλων των Ελλήνων Διαιτητών και εμένα προσωπικά! Άλλωστε όσοι βρέθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στην εκδήλωση του Σ.Δ.Π.Η. για τα 50 χρόνια του, θα θυμούνται ότι είχα πει, ότι πλησιάζει η δικαίωση των διαιτητών, και η ώρα που οι διαιτητές μας, θα επιστρέψουν στο σπίτι τους!

Θεωρώ λοιπόν πως ο νέος κανονισμός διαιτησίας που καταργεί τα ποσοστά που έδιναν από τις αμοιβές τους οι Έλληνες διαιτητές στις κατά τόπους Ενώσεις, ανοίγει το δρόμο, για την πλήρη δικαίωση των διαιτητών, και της Ελληνικής Διαιτησίας. Πλέον δε υπάρχει καμία σχέση Διαιτησίας και ΕΠΣΗ, καθώς δημιουργείται η Ένωση Διαιτησίας, που ουσιαστικά αντικαθιστά τους Συνδέσμους Διαιτητών! Και το βασικότερο όλων, η Ε.Δ. /ΕΠΣΗ που ορίζει τους διαιτητές των αγώνων, γίνεται ανεξάρτητη!

Πλέον ο Έλληνας Διαιτητής θα έχει «φωνή» και στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ελλάδας θα μπορεί να ψηφίζει στις εκλογές της ΕΠΟ! Μιλάμε δηλ. για μια αναβάθμιση της Διαιτησίας, η οποία απαγκιστρώνετε από του παράγοντες του ποδοσφαίρου! Και το βασικότερο όλων , η εφαρμογή αυτή δεν θα αργήσει, αλλά θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2021»

Πηγή: patrisnews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΔΗΣ: Απ’ τα ‘τρίτα’ της Μπάγερν… στα ‘πρώτα’ του ΑΟ Χαλκίς!

eviasports

Π. Κεβρεκίδης: ‘Καταπληκτικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες’

Κώστας Λαγός

Αρτάκη: Διακοπή συνεργασίας με Δ. Τσακαλίδη

Κώστας Λαγός
-->