Αγαπημένα ΡΟΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δ. Θανόπουλος: ‘Να κάτσουμε σε ένα τραπέζι όλοι οι πρόεδροι της Γ’ Εθνικής’

Μεγάλα είναι τα προβλήματα στο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό κομμάτι, τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν κατάματα οι παράγοντες των ομάδων στη Γ’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος, Αντιπρόεδρος της Θύελλας Πατρών, τόνισε στη «Match» τα εξής:

«Ως παράγοντες της Θύελλας νιώθουμε εξαπατημένοι από την ΕΠΟ για το γεγονός πως προχώρησαν σε έναν πρόχειρο σχεδιασμό για το φετινό πρωτάθλημα, την στιγμή που γνώριζαν πολύ καλά πως δεν πρόκειται όχι μόνο να τελειώσει αλλά ούτε να φτάσει στα μισά του.

Ακόμα και μια μικρομεσαία ομάδα της Γ’ Εθνικής για να μπορέσει να αντέξει στην κατηγορία χρειάζεται να έχει μπάτζετ 100.000 ευρώ και σε μια αβέβαιη τέτοια κατάσταση, στο σύλλογο μας έχουμε δαπανήσει ήδη το 30% αυτού.

Θεωρώ πως η ΕΠΟ μας έβαλε να ξεκινήσουμε καθαρά για εισπρακτικούς λόγους και εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως εμείς, οι παράγοντες συντηρούμε την μεγάλη μας αγάπη. Μια απαράδεκτη στάση από τη διοργανώτρια αρχή που εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Δεν έχουμε κόσμο, άρα και εισπράξεις από τα εισιτήρια και ταυτόχρονα πληρώνουμε χιλιάρικα σε διαιτησίες! Πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι όλοι οι πρόεδροι της Γ’ Εθνικής και να δούμε σοβαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε -όπως το να αγωνιζόμαστε σε γήπεδα με τριτοκοσμικές καταστάσεις- και τα οποία υπήρχαν από πάντα, απλά τώρα ξέσπασαν σε δυσθεώρητο μέγεθος ελέω και της πανδημίας».

Πηγή: mikriliga.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρόταση για αύξηση των μελών της της ΕΕ ΕΠΟ από 17 σε 21

eviasports

Ελλήσποντος: Φιλικό με Αμαρυνθιακό

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Κάρυστος-Αιγέας Πετριών 3-0

Κώστας Λαγός
-->