Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο… ώρα μηδέν

Σε ρυθμούς Lockdown κινούμαστε όλοι μας πλέον και οι φαν του αθλητισμού και κυρίως οι λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για να μην πούμε κάτι άλλο χειρότερο.

Μια κοινωνία σε αδράνεια, φοβισμένη, προβληματισμένη, γεμάτη αμφιβολίες λόγω του κορονοϊού, καθώς κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει για το υπόλοιπο της ζωής του, όσο δεν βγαίνει κάποιο εμβόλιο ή κάτι άλλο που θα μας επαναφέρει σε κανονικούς ρυθμούς και τρόπους ζωής, που έχει κάνει πολλούς να καταριούνται την ώρα και μέρα που γεννήθηκαν.

Οι θιασώτες του αθλητισμού κάνουν λόγο για σκληρές αποφάσεις που στέρησαν από χιλιάδες αθλητές, παράγοντες, διαιτητές και ποδοσφαιριστές την χαρά που τους προσέφερε το γήπεδο, η άθληση, η μεγάλη καψούρα τους.

Όλοι μιλούν για… κλεμμένα Σαββατοκύριακα τα οποία επιζητούν μανιωδώς να γυρίσουν πίσω, ωστόσο ας κάνουνε λίγη υπομονή με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει όλη αυτή η δοκιμασία, έχοντας αίσιο τέλος για όλους μας.

Το θέμα βέβαια είναι ότι για άλλη μια φορά οι παράγοντες θα κληθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με το όποιο κόστος και φυσικά με τις δουλειές των περισσοτέρων να πηγαίνουν προς το χειρότερο και κανένας δεν γνωρίζει πόσοι απο αυτούς θα έχουν το κουράγιο για να μπορέσουν να συνέλθουν από αυτή την μεγάλη σφαλιάρα που δεχθήκαν!

Το μόνο σίγουρο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι πλήττονται σοβαρά οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που ήταν σχεδόν πάντοτε οι άνθρωποι που κρατούσαν στα χέρια τους τις τύχες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πλέον θα πρέπει να αναζητηθούν από αλλού οικονομικοί πόροι για τον απλούστατο λόγο ότι ένα σωματείο δεν θα μπορεί πλέον να στηρίζεται στην δική τους τσέπη για να βγάζει τη σεζόν.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο κορονοϊός θα προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημία σε όλους τους ανθρώπους και αυτή η ζημία δεν θα αφήσει ανεπηρέαστα τα σωματεία, από την στιγμή που τα περισσότερα στηρίζουν τις ελπίδες τους για επιβίωση σχεδόν αποκλειστικά σε ανθρώπους του μόχθου, που με την τρέλα τους τα κρατούν όρθια σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς.

Ήδη αρκετοί είναι οι παράγοντες που σκέφτονται να υποβάλουν την παραίτηση τους υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει αύριο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Πηγή: pellasports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (5/4/2015): Καστέλλα-Ταμυναϊκός 2-1

eviasports

Γ΄ Εθνική: Έρχεται βόμβα… 15-16 ομάδες σε κάθε όμιλο! Θα πέφτουν οι 10!

eviasports

ΕΠΟ: Τη Δευτέρα 25/5 η απόφαση για υποβιβασμούς από Γ’ Εθνική

eviasports
-->