EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (18/11/2017): Μακρυκάπα-Αρτάκη 1-2 (video)

Η Αρτάκη επικράτησε στη Μακρυκάπα της τοπικής ομάδας με 2-1, σαν σήμερα 18/11, για την όγδοη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Βαγγέλη Ζέρβα, άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Λούκα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αγγελάκη. Οι ‘λύκοι’ αντέδρασαν και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 20′ με τέρμα του Σεχάι, ενώ στη συνέχεια είχαν κάποιες καλές στιγμές και για δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη ο ΑΟΝΑ ξεκίνησε δυνατά και πίεσε ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι μπροστά στο σκορ, κάτι που τελικά έγινε στο 79′, με τον Λούκα να σκοράρει ξανά με κεφαλιά, αξιοποιώντας εκτέλεση κόρνερ του Μπαλαμπάνη, χαρίζοντας το πρώτο ‘τρίποντο’ της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Ο ΑΟΜ με τη σειρά του προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να φτάσει ξανά στην ισοφάριση, με το 1-2 τελικά να μην αλλάζει ως το φινάλε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Κωνστάντιος-Περιβολάρης.

ΓΚΟΛ: 20′ Σεχάι-12′ & 79′ Λούκας.

Μακρυκάπα (Νίκος Κιαπέκος): Πουρνής, Λέκκας, Χασάνδρας, Α. Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Μπαϊμπάκης, Σεχάι, Γκίκας, Σίδερης, Κουτσαυλής.

Αρτάκη (Βαγγέλης Ζέρβας): Τσάμαρης, Κολιόπουλος, Μαστροκώστας, Μπισμπικόπουλος, Τσούτης, Αγγελάκης, Λούκας, Κονόμι (87′ Χιούσκα, 90’+3′ Λούρος), Λειβαδίτης (57′ Μπαλαμπάνης), Μιχαλάς, Γκέκας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μακρυκάπα-Αρτάκη 1-2, Όλυμπος Γυμνού-Ελλήσποντος 1-0, Ολυμπιακός Χαλκίδας-Αιδηψός 3-3, Κόσκινα-Καστέλλα 1-0, Παντριαδικός-Απόλλων Ερέτριας 2-4, Αστέρας Βατώντα-Σκεπαστή 2-3, Αυλωνάρι-ΑΕΚ Χαλκίδας 5-1, Ηρακλής Ψαχνών-Λήλας Βασιλικού 1-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Απόλλων Ερέτριας 24, Ηρακλής Ψαχνών 17, Λήλας Βασιλικού 15, Όλυμπος Γυμνού 13, Κόσκινα 12, Ελλήσποντος 11, Παντριαδικός 10, Αστέρας Βατώντα 10, Αιδηψός 10, Σκεπαστή 8, Μακρυκάπα 8, Καστέλλα 7, Αρτάκη 7, ΑΕΚ Χαλκίδας 4, Ολυμπιακός Χαλκίδας 3.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κεραυνός Χαλκίδας: Ανακοίνωση για αγώνα με Ατρόμητο Βασιλικών

eviasports

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Νοέμβριος 2023

eviasports

Σχολικοί αγώνες: Τ’ αποτελέσματα της Τετάρτης 18/1-το πρόγραμμα της Πέμπτης 19/1

Κώστας Λαγός