EVIASPORTS ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (13/11/2018): Αθλόπολις-Ληλάντιο 1-6 (photos)

Νίκη για το Ληλάντιο με 6-1 επί της Αθλόπολις, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος νέων ‘Ποζίδης Κωνσταντίνος’ της ΕΠΣΕ.

Ο Κούκουζας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 11′ και στο 20ο λεπτό ο Ndoj έκανε το 0-2. Δύο λεπτά μετά ο Παπαγεωργίου σημείωσε το τρίτο τέρμα του Ληλαντίου και ο ίδιος στο 53′ έκανε το 0-4. Στο 66′ ο Αλαφάκης μείωσε σε 1-4 και στο 76′ ο Τρίκας στέφθηκε και εκείνος σκόρερ για το 1-5. Δύο λεπτά μετά ο Δάδινας διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπούρικας/Βελέντζας-Νέγρης.

ΓΚΟΛ: 66′ Αλαφάκης-11′ Κούκουζας, 20′ Ndoj, 22′ & 53′ Παπαγεώργιου, 76′ Τρίκας, 78′ Δάδινας.

Αθλόπολις (Παναγιώτης Αφράτης): Πολυκαρπίδης, Δ. Μπαλάνος, Παριανός, Ymeraj (33′ Κωτσαλάς), Χαλικόπουλος, Γεωργαντόπουλος (44′ Αλαφάκης), Οικονόμου, Παργιανός, Ι. Μπαλάνος, Μπαρόλας, Παύλου.

Ληλάντιο (Νίκος Ρόγκας): Ρώσσης, Μπασούκος, Ρουμελιώτης (33′ Δάδινας), Ζάνιος (33′ Τρίκας), Παπασχόλης (41′ Ματσούκας), Τόγκος (41′ Νικολάρος), Λεοντής, Παπαγεωργίου, Κούκουζας, Τηλικίδης, Ndoj.

Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Η πορεία του Ελλήσποντου ως τον τελικό

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (9/1/2016): Ελλήσποντος-Αρτάκη 4-1 (video)

eviasports

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΟ Χαλκίς-Διγενής Νεοχωρίου 0-1

Κώστας Λαγός