ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δ. Κουπτσίδης: ‘Γιατί δεν άφησε ο υφυπουργός Αθλητισμού να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ; Τι συμφέροντα εξυπηρετούσε;’

«Χείμαρρος» κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ήταν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο.

Μεταξύ άλλων, σε απόδοση του SoccerPlus, είπε:

«Κάποιοι φρόντισαν να πάει πιο πίσω η εκλογική ΓΣ της ΕΠΟ. Μόλις αποφασίσαμε να κάνουμε εκλογές τον Οκτώβριο κατατέθηκε νομοσχέδιο για εκλογές από την πρώτη Νοεμβρίου. Ξέρει το υφυπουργείο Αθλητισμού ότι δεν μπορεί να παρέμβει στις εκλογές και αυτό το λένε η FIFA και η UEFA. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούσαν να γίνουν οι εκλογές τον Οκτώβριο. Γιατί δεν άφησε να γίνουν ο υφυπουργός Αθλητισμού; Τι συμφέροντα εξυπηρετούσε; Να υπάρχει ακυβερνησία το ποδόσφαιρο; Ποιόν εξυπηρετεί αυτό; Υπάρχει ευθύνη. Ήθελε να πάει τις εκλογές πιο πίσω… Δε φοβάμαι να το πω. Ήθελε να τις πάει πίσω ο υπουργός, να μη γίνουν. Να μας πει γιατί… Ρητορικά ερωτήματα…».

«Μπορεί να προκύψει και δεύτερη υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΟ. Ο Ψαρρόπουλος έχει διοικητική εμπειρία από τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση πέρα από το ποδόσφαιρο. Έχει και την εκπαιδευτική σοφία. Είναι ηλεκτρική καρέκλα η προεδρία της ΕΠΟ. Έκανε τομές ο Γραμμένος, δημιούργησε προϋποθέσεις για να γίνουν κάποια πράγματα. Είναι ανεξάρτητη από την ΕΠΟ η διαιτησία, υπάρχει το VAR. H EΠΟ δεν είναι όπως 20 χρόνια πριν».

«Όταν θέλεις να βοηθήσεις δίνεις χρήματα σε όλους και ειδικά στα ερασιτεχνικά σωματεία. Μέρος του προβλήματος έχει γίνει ο υφυπουργός Αθλητισμού. Έχει εμμονές και δεν μιλάει με την ΕΠΟ, που είναι η μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας. Θα συρρικνώσει τα ερασιτεχνικά σωματεία και θα δημιουργήσει σωματεία δύο ταχυτήτων. Πρέπει τα θέματα να λυθούν πιο ψηλά (σ.σ. εννοεί πολιτικά)».

Πηγή: soccerplus.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (13/4/2013): Αρτάκη-Απόλλων Ερέτριας 2-0

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ Όμιλος): Πανόραμα (5/1)

eviasports

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (ΝΕΩΝ): Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην προπόνηση της Δευτέρας 18/3

Κώστας Λαγός
-->