ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Στήλες

Τέλος στο τρέξιμο και οι έξοδοι για τσιγάρα μετά τις 21:00 – Τι SMS στέλνετε αυτές τις ώρες

Ποιους κωδικούς μπορούν να στέλνουν με SMS στο 13033 οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους το το χρονικό διάστημα 21:00-05:00.

Τέλος στο τρέξιμο αλλά και στα ψώνια τελευταίας στιγμής όπως λχ των τσιγάρων φέρνει η αυστηροποίηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας με περιορισμό στην κυκλοφορία από τις 9 το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 13 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς «από 13/11, σε όλη την επικράτεια, 21.00- 05.00 απαγορεύονται όλες οι μετακινήσεις εκτός από αυτές που αφορούν λόγους εργασίας- υγείας και συνοδεία κατοικίδου και μόνο σε κοντινή απόσταση από την οικία. Απαραίτητη η αποστολή sms με τους ανάλογους κωδικούς και βεβαίωση εργοδοτών.»

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το χρονικό διάστημα 21:00-05:00 οι πολίτες μπορούν να στέλνουν στο 13033 SMS μόνο με τους κωδικούς 1 (μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό) και 6 (που θα ισχύει μόνο για την κίνηση με κατοικίδιο ζώο).

Παράλληλα, για λόγους εργασίας, οι οποίοι είναι μέσα στις εξαιρέσεις της μετακίνησης μετά τις 9, απαιτείται η βεβαίωση εργαζομένου.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θεατρικές παραστάσεις από το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος, Αμαρύνθου

Κώστας Λαγός

Αρτεμησιακός: Ετήσιος χορός στις 20/2

Κώστας Λαγός

Στοίχημα: Η πρόκριση της ΑΪΚ και η ανάγκη της Στουτγκάρδης για νίκη

eviasports
-->