EVIASPORTS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (10/11/2013): Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Βόλου 0-0 (video)

Ηρακλής Ψαχνών και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Χωρίς τέρμα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στα Ψαχνά, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή το μεγαλύτερο διάστημα και αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν πάρει και την νίκη. Μεγάλη ήταν η προσέλευση των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο που ήρθαν με πούλμαν από το Βόλο.

Η πρώτη τελική προσπάθεια στο παιχνίδι καταγράφηκε για τον Ηρακλή Ψαχνών στο 5′ με σουτ του Τσιμότζι να φεύγει άουτ. Παιχνίδι κέντρου στη συνέχεια από τις δυο ομάδες που προσπαθούσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους η κάθεμια, χωρίς όμως τα καταφέρουν με επιτυχία. Έτσι το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς σημαντικές φάσεις και ευκαιρίες για τις δυο ομάδες.

Η πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε στο 25′ με δυνατό σουτ του Μπρέσκα έξω από την περιοχή να καταλήγει άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοιλιάρας προσπάθησε να απειλήσει με σουτ, όμως ο Γκίτκος δεν ανησύχησε βλέποντας την μπάλα να φεύγει μακριά από την εστία του, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντάνιελ στο 29′, για τους γηπεδούχους.

Στο 48′ μια κεφαλιά του Κοιλιάρα πέρασε άουτ, στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δυνατό σουτ του Πόνσε ήταν απελπιστικά άστοχο στο 60′. Στο 69′ σε μία από τις λιγοστές οργανωμένες επιθέσεις των ερυθρολεύκων, ο Γκέσιος ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και έκανε το σουτ, αλλά έφυγε άουτ. Στο 82′ ο Κρητικός έπιασε το σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο. Πολλές “μάχες” στο χώρο της μεσαίας γραμμής από τους παίκτες των δυο ομάδων, με τον Ηρακλή Ψαχνών να πιέζει στα τελευταία λεπτά για το γκολ, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι Ψαχνιώτες βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο και την επομένη αγωνιστική θα παίξουν εκτός έδρας με την Γλυφάδα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Γκεμίσης (74′ Στουρνάρας), Λάμπρου, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (87′ Οχάντζα), Τσιμότζι, Πατσατζόγλου, Γκμπαγκουιντί (65′ Τσούτσης), Κοιλιάρας, Κρητικός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Καρράς, Αρβανίτης, Μελλίσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Καπετάνος (47′ Πινδώνης), Πόνσε (73′ Γκούρμα), Μπρέσκα (61′ Δεινόπαπας), Ακόστα, Γκέσιος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΩΜΑ ΓΡΑΦΑ: ‘Το σημερινό παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και ποιοτική ομάδα. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, προσηλωμένοι στο παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν αυτό που τους ζήτησα, είτε βρίσκονταν σε θέση επίθεσης, είτε σε θέση άμυνας. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Πάντως, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι, αυτή ήταν ο Ηρακλής. Για 90′ δεν κινδυνέψαμε καθόλου από τον Ολυμπιακό Βόλου. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και το μόνο που μένει είναι να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε’.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Βόλου 0-0, Πανηλειακός-Παναχαϊκή 1-0, Παναιγιάλειος-Φωκικός 1-1, Καλλιθέα-Επισκοπή 1-0, Αστέρας Μαγούλας-Αχαρναϊκός 0-0, Φωστήρας-Χανιά 0-2, Γλυφάδα-Βύζας Μεγάρων 3-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παναιγιάλειος 15, Ολυμπιακός Βόλου 14, Επισκοπή 13, Πανηλειακός 13, Χανιά 12, Καλλιθέα 11, Ηρακλής Ψαχνών 11, Φωστήρας 9, Αχαρναϊκός 8, Φωκικός 8, Παναχαϊκή 6, Αστέρας Μαγούλας 5, Γλυφάδα 4, Βύζας Μεγάρων 3.

Πηγή: eviazoom.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Πανηγύρι στις 15/9

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μαρμάρι-Όλυμπος Γυμνού 0-2

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το ΑΟ Χαλκίς-Μαρκό

Κώστας Λαγός