ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Katsabet: Γερή τριάδα για ταμείο!

Φίλες και φίλοι καλησπέρα μετά από πολύ καιρό και πάμε γρήγορα σε μια καλή τριάδα!

Ιταλία και Τορίνο. Τα πράγματα για την Τορίνο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ απλά… Η ομάδα που έχει μόνο ήττες στην έδρα της, καλείται απόψε να σημειώσει την πρώτη της νίκη απέναντι στην ουραγό Κροτόνε, που είναι η χειρότερη ομάδα της Κατηγορίας… Την επόμενη αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο ματς με την Ίντερ στο Μιλάνο και αν δεν κερδίσει ούτε και σήμερα, τα πράγματα θα εξελιχθούν προς το χειρότερο. Επειδή η Κροτόνε πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό φέτος λόγω του μετριότατου ρόστερ της, θα ρισκάρω τον άσσο της Τορίνο ο οποίος δεν πληρώνει άσχημα… 1.97.

Πάμε Γερμανία και στην Χοφενχάιμ, που έχει δύο προβλήματα να αντιμετωπίσει. Το πρώτο είναι τα συνεχόμενα ματς σε Μπουντεσλίγκα και Europa League, τα οποία επιφέρουν εύλογη κούραση και το δεύτερο είναι το τεράστιο… απουσιολόγιο λόγω τραυματισμών, κορονοϊού και τιμωριών. Βέβαια η Βόλτσμπουργκ το έχει… παρακάνει φέτος με τις ισοπαλίες, αλλά αν δεν κερδίσει τώρα τη Χοφενχάιμ των τόσων προβλημάτων μάλλον δεν θα το κάνει ποτέ… Ο άσσος πληρώνει 2.16.

Τέλος Ολλανδία. Στον ίδιο ακριβώς συνδυασμό θα προβώ και στην αναμέτρηση της Φίτεσε με την Έμεν στην Ολλανδία. Η Φίτεσε είναι εξαιρετική φέτος και η Έμεν δεν έχει πετύχει ούτε μια νίκη.

Καλή τύχη.

Δελτίο παρκαρισμένο με 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στοίχημα: Με combo του ΠΑΟΚ στο 2.80

eviasports

Προποντίδα: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Νίκο Δεδούση

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (21/2/2023)

eviasports