Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ν. Χαρδαλιάς: ‘Ατομική άθληση μέχρι τρία άτομα’

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε ότι παρά το ολικό lockdown μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα Superleague 1 και Basketball League, όπως και τα ματς των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι παρά το ολικό lockdown στη χώρα από το Σάββατο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα της Superleague 1 και της Basket League και θα διεξαχθούν όπως έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ποδοσφαίρου (Champions League – Europa League) και του μπάσκετ (Euroleague – BCL).

«Επιτρέπεται η ατομική άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι τρία άτομα, με έναν εξ αυτών να είναι ο προπονητής. Επιτρέπεται επίσης η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Super League και της Basket League, και ευρωπαϊκών αγώνων του Champions League, του Europa League, της EuroLeague και του Basketball Champions League σύμφωνα με τα μέχρι τώρα πρωτόκολλα» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος σε θέματα αθλητισμού κατά τη διάρκεια του lockdown.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟΝ Αρτάκης: Απέκτησε Δ. Χατζηστάμου-Β. Μαυρόπουλο

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Λήλας Βασιλικού-Αμαρυνθιακός 1-1

Κώστας Λαγός

Δροσιά-Προποντίδα 3-1

Κώστας Λαγός
-->