BLOGS ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στήλες

Θανάσης Κούτος: Με την υπογραφή… των πρωταγωνιστών

Με τον Θανάση Κούτο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Στη χώρα της μούντζας και του ρε!

 

 

Με την υπογραφή… των πρωταγωνιστών

Θετική ανταπόκριση στις επιτυχίες για Ηρακλή Ψαχνών και Α.Ο.Ν. Αρτάκης, με τον πρώτο να επικρατεί της Αταλάντης με ανατροπή και 2-1 εντός και το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ν. Αρτάκης να επιβάλλεται εκτός έδρας του Αμβρυσσέα Διστόμου με 2-3.

Αυτή η κατηγορία και ο συγκεκριμένος όμιλος αναμένεται αγωνιστικά και βαθμολογικά να κορυφώσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αφού οι εκτιμήσεις και οι απόψεις ειδικών και μη εκφράζονται με φειδώ, αναφορικά με την εκδήλωση συναισθημάτων ενθουσιασμού και της όποιας βαθμίδας αισιοδοξίας. Αμφίρροπες αναμετρήσεις και εναλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα, είναι στοιχεία προσδιοριστικά της συναρπαστικής πλοκής αυτού του πρωταθλήματος.

Μέσα από διαρκείς αναταράξεις, αναμένεται κυριολεκτικά να επωφεληθεί ο τελικός νικητής, που για την ώρα δεν διαφαίνεται, γεγονός αναμφισβήτητο και φυσικά τώρα που εξελίσσονται οι πρώτες αγωνιστικές, είναι η εποχή των επίδοξων!

Στην Α’ Τοπική με το πρώτο δείγμα αγωνιστικής επισκόπησης, είναι εμφανείς οι τάσεις που οδηγούν τα αποτελέσματα και που αντικατοπτρίζονται στην μέχρις στιγμής βαθμολογική εικόνα.

Ο Α.Ο. ‘Χαλκίς’ εμφανίζεται επικυρίαρχος, με δεδηλωμένη την θέληση όλων για ουσιαστική ανάκαμψη, του πολύπαθους συλλόγου. Κάτω απ’ αυτή τη συλλογιστική, ο τίτλος της τοπικής κατηγορίας… θυμίζει κάτι απ’ το… ‘κάνε μια στάση να κατεβώ…’.

Και βέβαια μιλάμε για ‘στάση’ και όχι για ‘σταθμό’ και οι πάντες καταλαβαίνουν…

Πλέον ο σύλλογος με την παρουσία του Βασίλη Καρλατήρα νοικοκυρεύεται. Οι ποδοσφαιριστές και το έμψυχο δυναμικό που δεν έχει προκύψει με θεαματικές αλλαγές αποκτάει αυτοπεποίθηση και ο προπονητής Πάνος Τοκπασίδης, που πέρσι έζησε μια απ’ τις χειρότερες ποδοσφαιρικές-προπονητικές εμπειρίες του, βρίσκει τον εαυτό του’ και οδηγεί τον σύλλογο σε απανωτές επιτυχείς εμφανίσεις.

Ο Α.Ο. Μακρυκάπας μπορεί σε κάποιες φάσεις αυτού του πρωταθλήματος να ‘αμφισβητήσει’ την επικυριαρχία του πρώτου, προβάλλοντας τις δικές του επιδιώξεις, όχι όμως να ‘απειλήσει’ καίρια και ουσιαστικά τον Χαλκιδέικο σύλλογο.

Για την ώρα δείχνει αξιοπιστία, ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, όμως κατά πόσο θα εμφανισθεί και διεκδικητικός, θα εξαρτηθεί κυρίως απ’ τον βαθμό αντοχής μέσα απ’ τις αντιξοότητες που σαφώς θ’ αγγίξουν και το επαρχιακό αυτό ποδοσφαιρικό σωματείο.

Ο Νίκος Καμαριώτης είναι ο πρόεδρος του συλλόγου και ο Βαγγέλης Ζέρβας ο προπονητής. Και για τους δυο ακούγονται πολύ καλά λόγια…

Ο Αμαρυνθιακός και ο Α.Ο. Καρύστου, ιδιαίτερα ο δεύτερος ως νεοφώτιστος, δείχνουν να εκπλήσσουν ευχάριστα τους πάντες στην αρχή μιας ενδιαφέρουσας πορείας.

Είναι το περίγραμμα, μιας πρώτης ανάλυσης των δεδομένων και βέβαια θα συνεχίσουμε, ερμηνεύοντας τα ‘σημεία των καιρών’…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηρακλής Ψαχνών: Γενική συνέλευση στις 1/7

Κώστας Λαγός

Ανανέωσε ο Αν. Μαυροζούμης με Νίκη Βόλου

Κώστας Λαγός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι διαιτητές στον ημιτελικό Απόλλων Ερέτριας-Ηρακλής Ψαχνών

Κώστας Λαγός
-->