Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θ. Μεθενίτης: ‘Παιχνίδι με δύο όψεις’

Δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών Θανάση Μεθενίτη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Αταλάντη, για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

‘Ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε πάλι την εικόνα με στοιχεία που είχαμε στην πρώτη αγωνιστική. Εν μέρει θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα, καθώς η πίεση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας ήταν δεδομένη για τα παιδιά. Στο ημίχρονο συζητήσαμε. Προσπαθήσαμε να εμψυχώσουμε περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, να πιστέψουν στους εαυτούς τους, γιατί είναι κρίμα να παρουσιάζεται αυτή η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Όντως βγάλαμε περισσότερη διάθεση, βγάλαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, χωρίς να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και καταφέραμε με κόπο να γυρίσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα και τελικά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή θα μας δώσουν την απαραίτητη ηρεμία για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, να βελτιωθούμε για να παρουσιαστούμε στη συνέχεια περισσότερο ανταγωνιστικοί’.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ηρακλής Ψαχνών-Αταλάντη 2-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηρ. Μπαλόζι: Ανακοίνωση για Απόλλωνα Ερέτριας

Κώστας Λαγός

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3)

eviasports

Δ. Ελευθεριάδης: Οι προύχοντες

Δημήτρης Ελευθεριάδης
-->