Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δρομείς Εύβοιας: Ανταγωνιστική παρουσία Χρ. Γουβαΐλη σε αγώνα 100 μιλίων στη Ροδόπη!

Ανταγωνιστική παρουσία είχε ο Χαλκιδέος δρομέας Χρήστος Γουβαΐλης σε αγώνα 100 μιλίων που διεξήχθη στις 16-17/10 στη Ροδόπη.

Ο αθλητής των Δρομέων Εύβοιας σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα κατάφερε να φτάσει στη γραμμή του τερματισμού μετά από 29 ώρες και 20 δευτερόλεπτα, παίρνοντας την έκτη θέση στην κατάταξη!

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:

‘Στην μακρινή Ροδόπη ταξίδεψε ο αθλητής του συλλόγου μάς Γουβαΐλης Χρήστος όπου την Παρασκευή 16/10 βρέθηκε στην εκκίνηση στον τρίτο πιο παλιό αγώνα 100 μιλίων στην Ευρώπη στον Rout Classic 100 miler.

Ο Rout Classic είναι ένας αγώνας ο οποίος συνδυάζει την περιπέτεια με την υπεραντοχή σε ημιαυτόνομες συνθήκες με έξι σταθμούς τροφοδοσίας για τους αθλητές, σε εγκαταλελειμμένα μονοπάτια και εκθαμβωτικά τοπία στο Εθνικό Πάρκο της Οροσειράς της Ροδόπης όπου φέτος μεγάλωσε η διαδρομή σε μήκος και υψομετρικά αγγίζοντας τα 175χλμ με 9.000 θετική υψομετρική εκεί 171 αθλητές πήραν εκκίνηση και τερμάτισαν οι 103 στα 1.330 μέτρα σε ένα καταπληκτικό Δασικό Χωριό στη Χαιντού.

Ο Γουβαΐλης κάνοντας ένα φοβερό αγώνα ξεκινώντας αρκετά δυνατά κατάφερε να φτάσει στην γραμμή του τερματισμού σε 29 ώρες καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας αλλά και σε όλους όσους στάθηκαν στην εκκίνηση!

Συγχαρητήρια στους εθελοντές εκεί σαράντα τέσσερις ώρες ξάγρυπνοι να υποστηρίζουν και να εμψυχώνουν τους αθλητές ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές όπου για ακόμα μια χρονιά ήταν εκεί να προσφέρουν το μεγαλείο του Ultra Running’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Αυλωνάρι-Όλυμπος Γυμνού 0-0

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ληλαντίου: Δελτίο τύπου για αγώνα με Προποντίδα

Κώστας Λαγός

‘Απάντηση’ του υφυπουργείου Αθλητισμού στην ΕΠΟ για τις εκλογές

eviasports
-->