EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Κρόκος: ‘Ψυχολογικά ανεβασμένοι & κατάλληλα προετοιμασμένοι’

Δηλώσεις του προπονητή του Αμαρυνθιακού Γιώργου Κρόκου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με το Καλοχώρι/Παντείχι, για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Είναι μια καινούργια ομάδα ο Αμαρυνθιακός φέτος, έγινε μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το περσινό ρόστερ, με νέα παιδιά και μέσο όρο ηλικίας κάτω από 18 χρονών. Ξεκινήσαμε στα φιλικά και προσπαθούσαμε να βρούμε τον τρόπο μας, τα πατήματα μας, δοκιμάσαμε πράγματα. Στα πρώτα φιλικά είχαμε ήττες και είχα πει από τότε ότι σιγά-σιγά θα φτιαχτεί η ομάδα και αυτό δείχνει μέχρι τώρα, δηλαδή ότι χτίζεται και φτιάχνεται, γιατί έχουμε νέα παιδιά που έχουν όρεξη για μάθηση και προσπαθούν για το καλύτερο και για την ομάδα αλλά και για τον εαυτό τους.

Στην πρώτη αγωνιστική δεν μας ήρθαν καλά τα πράγματα με την Αιδηψό και χάσαμε, έναν αγώνα που θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να μην τον είχαμε χάσει, αλλά τα παιχνίδια έτσι είναι και η α’ κατηγορία έχει δείξει ότι είναι πολύ δύσκολη, ο καθένας μπορεί να κερδίσει παντού. Στη συνέχεια παίξαμε με το Αυλωνάρι και κερδίσαμε, με την Μακρυκάπα φέραμε ισοπαλία, θα μπορούσαμε και εκεί να πάρουμε κάτι καλύτερο και σήμερα κάναμε έναν φοβερό αγώνα μπορώ να πω.

Ήμασταν σωστά πειθαρχημένοι, όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ξέραμε ότι το Καλοχώρι/Παντείχι ήταν αήττητο και ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς ήμασταν ψυχολογικά ανεβασμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ο σημερινός αντίπαλος μας είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Σε κάποια παιχνίδια σου πάνε καλά όλα, έτσι έγινε και στο σημερινό παιχνίδι, το μοναδικό μελανό σημείο ήταν η αποβολή του Μυρτέζα, που δεν έπρεπε να γίνει όταν η ομάδα κερδίζει 3-0 να δέχεσαι για διαμαρτυρία κόκκινη κάρτα.

Από κει και πέρα σ’ ότι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος το να πούμε οτιδήποτε είναι πάρα πολύ νωρίς. Ο στόχος της ομάδος πάνω απ’ όλα είναι να μάθουν να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο τα νέα παιδιά και φυσικά η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που μπορούμε να το καταφέρουμε.

Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, αλλά όμως θέλει πολύ σκληρή δουλειά για να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτό το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου και ιδιαίτερα στον προπονητή Κώστα Σταματίου, γιατί είναι ένας απ’ τους προπονητές που με ανέδειξαν ποδοσφαιρικά. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ αφάνταστα. Εύχομαι σε εκείνον και στην ομάδα του καλή συνέχεια’.

Για τις Μικτές ΕΠΣΕ: ‘Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι μικτές. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με την ΕΠΣΕ για το τι θα κάνουμε’.

Α’ ΕΠΣΕ: Καλοχώρι/Παντείχι-Αμαρυνθιακός 0-3

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (25/7/2020)

eviasports

Κ16 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (7-8/5)

Κώστας Λαγός

Γ. Δημητρίου: ‘Θέλουμε να παίζουν τα δικά μας παιδιά, έτσι θα συνεχίσουμε’

Κώστας Λαγός