Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Δεν τα κατάφερε! (Ίκαροι Καλλιθέας-ΑΕΕΠ Χαλκίδας 79-62)

Η πρώτη εμφάνιση της ΑΕΕΠ Χαλκίδας στη Γ’ Εθνική δεν συνοδεύτηκε και από το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τον Ίκαρο Καλλιθέας να είναι καλύτερος στο β’ ημίχρονο φτάνοντας στη νίκη με 79-62.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό του Ικάρου, που προσπάθησε και έτρεξε το παιχνίδι του, ενώ παράλληλα είχαν καλά ποσοστά και από την περιφέρεια τα οποία και εκμεταλλεύτηκαν, φέρνοντας τον αγώνα σταθερά σε διψήφια διαφορά.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, έπαιξε ένα ”νεκρό” διάστημα στο 31-31 που έφερε μέσα σε λίγα λεπτά ένα επιμέρους 13-3 για τους γηπεδούχους, αλλά και ο τραυματισμός του Σπ. Καψαλού στο 27′ που δεν του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Ακόμα, στο β’ ημίχρονο τραυματίστηκε και ο Γρηγοράκης, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν λύσεις στην περιφέρεια, με τον Κουτσογιάννη που προερχόταν από τραυματισμό να παίζει σε όλο αυτό το διάστημα.

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας με ευστοχία στην επίθεση έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο ισόπαλη, με 21-21. Οι γηπεδούχοι με όπλο την άμυνα, κράτησαν πιο χαμηλά της ομάδα του Μιχαήλ και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα 10 πόντων (44-34).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 62-46 στο 30′, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη, επικρατώντας τελικά με 79-62.

Ο Γκιζόγιαννης ξεχώρισε από την πλευρά της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, πετυχαίνοντας 23 πόντους. Η ομάδα της Χαλκίδας αγωνίστηκε χωρίς τους Καψαλό Ματθ. και Παπανικολάου.

Διαιτητές: Μαρουδιάς-Τσίγκου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-21, 44-34, 62-46, 79-62.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Παύλος-Κεφαλλίδης): Γεωργιάδης 7 (1), Κουτουλάς 5 (1), Ιωακειμείδης, Χνάρης, Λαμπρόπουλος 10, Μούτσα 5 (1), Περσίδης 2, Βλασσόπουλος 12 (1), Τζαγκαράκης 2, Κουκουνιάς 27, Αγγελής 3 (1), Αδαμόπουλος 6.

ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μιχαήλ): Κουτσογιάννης 7 (1), Ζεμπίλης, Γρηγοράκης, Γκιζόγιαννης 23, Αγγελέτος 10 (3), Σταμέλος 4, Κωνσταντόπουλος, Γυφτονικολός 8, Σπανός 2, Καψαλός 8.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΦΑΣΗ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Απόλλων Χαλκίδας-Κάδμος 48-73

Παναγιώτης Νικολάου

Σχολικοί αγώνες: 1ο ΓΕΛ Αλιβερίου-ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας 54-32

Παναγιώτης Νικολάου

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές στην πρεμιέρα του Τελεθριακού

Παναγιώτης Νικολάου