Αγαπημένα ΡΟΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΠΣΕ

ΕΠΣΕ: Τροποποιήσεις στην προκήρυξη πρωταθλημάτων υποδομής

Η τοπική ποδοσφαιρική ένωση κοινοποίησε τις τροποποιήσεις της προκήρυξης των πρωταθλημάτων υποδομής της, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Αναλυτικά:

‘Σας ενημερώνουμε για τις τροποποιήσεις  που θα ισχύσουν στα πρωταθλήματα υποδομής ΠΑΙΔΩΝ Κ14,  ΝΕΩΝ Κ16, ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ Κ12, ΤΖΟΥΝΙΟΡ Κ10,  ποδ/κής περιόδου 2020-2021 :

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΟΜΑΔΩΝ
∆ικαίωµα συµµετοχής στους παραπάνω αγώνες έχουν οι ποδοσφαιριστές:
• Στο πρωτάθληµαΚ-16(ΝΕΩΝ)- «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ», γεννηθέντες από
1/1/ 2005 και νεότεροι, όλοι µε δελτία αθλητικής ιδιότητας.
Επιτρέπεται και η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα-στην 20άδα, Tεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών, γεννηθέντες από 1/1/2004-31/12/2004, αλλά επιτρέπεται η Συμμετοχή στην 11άδα μόνο Δύο (2) ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
Η διάρκεια των αγώνων για τα πρωταθλήµατα θα είναι:
Κ – 16 ( ΝΕΩΝ) –« ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ »:80΄λεπτά (2ηµίχρονατων40΄λεπτών) – (11Χ11 Ποδ/στές).
Κ-14 (ΠΑΙΔΩΝ) –« ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ « :70΄λεπτά (2 ηµίχρονα των 35΄λεπτών) – (11Χ11 Ποδ/στές).
Κ-12 (ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ) –« ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ «:60΄λεπτά (2 ηµίχρονα των 30΄λεπτών) –
(9 Χ9 Ποδ/στές).
Κ-10 (ΤΖΟΥΝΙΟΡ) –«ΦΡΑΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ « :50΄λεπτά ( 2 ηµίχρονα των 25΄λεπτών) – (6Χ6 Ποδ/στές).
Σε όλα τα Πρωταθλήματα Υποδομών, όπου υπάρχουν αγώνες κατάταξης ή αγώνες νοκ-άουτ, δεν υπάρχει ΠΑΡΑΤΑΣΗ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του αγώνα θ’ ακολουθεί η διαδικασία των ΠΕΝΑΛΤΥ.

ΑΛΛΑΓΕΣ  *****
  α.    Στην αγωνιστική περίοδο 2020-2021, κατ’ εξαίρεση σε όλα τα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά  πρωταθλήματα και κύπελλα επιτρέπονται μέχρι πέντε (5) αλλαγές και δήλωση 20άδας αντί 18άδας, με  εννέα αναπληρωματικούς παίκτες στον πάγκο. Σε περίπτωση που ο αγώνας οδηγηθεί στην παράταση, οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα μίας επιπλέον αλλαγής ποδοσφαιριστή (έκτης), πέραν των πέντε (5) αλλαγών,  που προβλέπονται κατά τα διάρκεια του αγώνα. Κάθε ομάδα θα μπορεί να κάνει χρήση μια πρόσθετης αλλαγής και θα έχει πρόσθετη ευκαιρία για αλλαγή ανεξάρτητα από το εάν έχει κάνει χρήση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού αλλαγών .Θα μπορεί , επιπρόσθετα , να προβεί σε αλλαγές κατά το διάστημα πριν  από την έναρξη της παράτασης και στη διάρκεια του ημιχρόνου της παράτασης .Εφόσον μία ομάδα δεν κάνει χρήση του μέγιστου αριθμού αλλαγών ή ευκαιριών για αλλαγή, επιτρέπεται η χρήση των αλλαγών και των ευκαιριών που δεν χρησιμοποιήθηκαν, κατά τη διάρκεια της παράτασης. Εφόσον και οι δύο ομάδες προβούν σε αλλαγή ταυτόχρονα, αυτή θα υπολογίζεται ως μία χρησιμοποιούμενη ευκαιρία για αλλαγή για κάθε ομάδα.

β. Απαγορεύεται η επανασυμμετοχή οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του αγώνα.

γ. Απαγορεύεται η αντικατάσταση ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποβλήθηκε από το διαιτητή.

***** Σε περίπτωση που τα σωματεία συναινούν  για περισσότερες αλλαγές στα πρωταθλήματα υποδομής, προκειμένου οι μικροί ποδοσφαιριστές να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα  , μπορούν  να το δηλώσουν εγγράφως  στην Ένωση’.

ΕΠΣΕ: Η τελική προκήρυξη των πρωταθλημάτων υποδομής 2020-21

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Κριεζά-Άρτεμις Αγίου Γεωργίου

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το ΑΕ Χαλκίδας/Παναγίτσα-Αμαρυνθιακός

Κώστας Λαγός

Άρης Αγ. Ιωάννη: Κάλεσμα σε φιλάθλους

Κώστας Λαγός
-->