Α' ΕΠΣΕ Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Όλυμπος Γυμνού: Παραίτηση Π. Κοντογιάννη

Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την παραίτηση του απ’ την τεχνική ηγεσία του Ολύμπου Γυμνού:

Έπειτα από δύο χρόνια που υπηρέτησα την ομάδα μας Α.Ο.ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ, από το πόστο του προπονητή -ευχαριστώ τους διοικούντες που με στήριξαν- αποφάσισα να ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ από την θέση μου, για λόγους που εξηγώ παρακάτω.

Κάνοντας μια μίνι αναδρομή σε αυτά τα δύο χρόνια, η ομάδα πέτυχε τον αρχικό της στόχο που ήταν η σωτηρία, αν και την περσινή χρονιά θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάτι περισσότερο από αυτήν.

Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποια παιδιά που με βοήθησαν αυτά τα δύο χρόνια και στήριξαν την προσπάθεια αυτή και εφέτος δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας για διάφορους λόγους, τον Δημήτρη τον Ντούρμα, τον Ηλία τον Αργύρη, τον Βαγγέλη τον Κιούση και τον Σάκη τον Κηρύκο.

Εφέτος η ομάδα (χάνοντας εννιά παιδιά από την βασική ενδεκάδα) αποφάσισε το καλοκαίρι να πάει σε ένα πλάνο με δύο βασικούς άξονες. Ο ένας η επαναδραστηριοποίηση παιδιών από την ακαδημία που είχαν σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο άλλος οι μετρημένες προσθήκες με σύνεση στο οικονομικό.

Το εγχείρημα αυτό ήθελε υπομονή και χρόνο, δυστυχώς η υπομονή ήταν στα λόγια και χάθηκε πολύ νωρίς από τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς και δεν χάθηκε από εμένα.

Όλα τα άλλα από τότε ήταν ιστορία.

Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία και εδώ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο μου και έναν από τους καλύτερους γυμναστές του νόμου Βασίλη Σταματούκο για αυτό και είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο.

Έχουν μπει οι βάσεις για να πετύχει η ομάδα και εφέτος τον στόχο της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μου που από την αρχή της προετοιμασίας έχουν δώσει όλο τους τον εαυτό είναι άξιοι και θα τα καταφέρουν.

Παλικαράκια μου ψηλά το κεφάλι.

Εις το επανιδείν ΟΛΥΜΠΕ’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηρακλής Ψαχνών: Ανανέωση συνεργασίας με Κ. Μπόλμπαση

Κώστας Λαγός

Πραγματοποιήθηκε ο 4ος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου ‘Άγαπώ & Πράττω’ (photos+video)

Κώστας Λαγός

ΕΠΣΕ: Έγγραφο της ΕΠΟ για μητρώο αθλητικών σωματείων

Κώστας Λαγός
-->