Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Μ. Γκόφας: ‘Όλα μας γυρίσαν την πλάτη’

Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Μίλτου Γκόφα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με το Ύπατο, για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

‘Να προσπαθήσω να σας πω λίγες κουβέντες. Υπάρχει ένας εκνευρισμός και φοβάμαι μην πω πράγματα που δεν πρέπει.

Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις. Αν γίνανε δύο φάσεις μέχρι τη στιγμή που φάγαμε το γκολ, είναι δικές μας. Μία στο πρώτο ημίχρονο με τον Χατζηστάμου και μία στο δεύτερο με τον Κωστούλα, που πήγε η μπάλα δοκάρι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει γίνει φάση, δεν έχουμε κινδυνεύσει στην κυριολεξία… έχουνε γίνει δύο φάσεις, όχι κάτι σοβαρό.

Τρώμε ένα γκολ, κατά την άποψη μας είναι διπλό οφσάιντ και θα το δείτε γιατί το παιχνίδι το τραβήξανε. Δεχτήκαμε κάρτες μόνο η μία πλευρά και σταματάω εδώ.

Συνεχίζουμε, κάναμε μια προσπάθεια δεν πήραμε τίποτα. Ξέρουμε ακριβώς τι έχει γίνει σ’ αυτό το παιχνίδι, δεν είμαστε βλάκες. Ξέραμε ακριβώς τι περιμέναμε και αυτό βρήκαμε. Εμείς θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε, έγινε μια προσπάθεια απ’ τα παιδιά. Είχαμε και δυο τραυματισμούς την ώρα του αγώνα, δύο υποχρεωτικές αλλαγές. Όλα μας γυρίσαν την πλάτη και στο τέλος η προσπάθεια μας δεν έδωσε τίποτα.

Πρέπει να πω ένα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια, γιατί ήρθαμε με αρκετές ελλείψεις και δημιουργηθήκανε και άλλες ελλείψεις την ώρα του αγώνα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε. Μας πειράζουν οι κάρτες, μας πειράζουν και οι κόκκινες κάρτες που δεχτήκαμε στον πάγκο’.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ύπατο-Αρτάκη 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στη σουηδική Γκετέμποργκ ο Γιάννης Ανέστης

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Σκύρος-Άγιος Λουκάς 4-1

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ιστιαίας: Έναρξη προετοιμασίας στις 3/8

Κώστας Λαγός
-->