Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θ. Μεθενίτης: ‘Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων’

Δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών Θανάση Μεθενίτη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον -Διαγόρα Στεφανοβικείου, για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

‘Παρουσιαστήκαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο κατώτεροι των περιστάσεων. Η ομάδα δεν είχε φρεσκάδα, δεν είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό της, είχαν πολύ μεγάλες αποστάσεις οι γραμμές της, δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο, χάσαμε πολλές μονομαχίες και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Προσπαθήσαμε -ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ- στο ημίχρονο να μαζέψουμε λίγο την κατάσταση, με την είσοδο του Θεόφιλου Σπανού και εκεί που πετύχαμε την ισοφάριση και το μομέντουμ του παιχνιδιού έδειχνε ότι ίσως να έγερνε προς τη δική μας πλευρά, σε μία μετάβαση αμυντική, δεν είχαμε καλή τοποθέτηση, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί αρχίσαμε να ρισκάρουμε περισσότερο μήπως και ισοφαρίσουμε, με αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού να έρθει και το τρίτο γκολ.

Σίγουρα είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας, δεν είναι όμως η καταστροφή. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο, δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, όσο η εικόνα της ομάδας, που παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη απ’ αυτά που είχε δείξει στα τελευταία φιλικά.

Θα πρέπει να δούμε αυτό το παιχνίδι, να το αναλύσουμε και να συζητήσω με τα παιδιά, προσπαθώντας να βρούμε την αιτία που παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα και να το βελτιώσουμε το συντομότερο δυνατό, έχοντας το ρεπό στη 2η αγωνιστική και να παρουσιαστούμε στην επόμενη αγωνιστική, που παίζουμε πάλι στην έδρα μας, περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Το Στεφανοβίκειο ήταν πολύ καλύτερο από μας και οφείλω να το συγχαρώ για την απόδοση που είχε, με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθώντας να μας χτυπήσει στη μετάβαση. Εμείς παρουσιάσαμε κακή λειτουργία σ’ αυτό το κομμάτι και δίκαια ήταν η επικράτηση του στο σημερινό παιχνίδι’.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ηρακλής Ψαχνών-Διαγόρας Στεφανοβικείου 1-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Ελληνικά: Ξεκίνησαν με Αγιασμό και μεταγραφές

Κώστας Λαγός

Σύνδεσμος Διαιτητών: Ματαίωση εκπαιδευτικού μαθήματος

Κώστας Λαγός

Προπονητές: Επιμορφωτικό σεμινάριο στη Χαλκίδα

Κώστας Λαγός
-->