ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αβαντίδες: Παρουσίαση για τη νέα αγωνιστική περίοδο (photos)

Την παρουσίαση της φανέλας, των μεταγραφών και των χορηγών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιήσαν οι Αβαντίδες, τη Δευτέρα 12/10, στο αμφιθέατρο του Μεγάρου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης οι Αβαντίδες τίμησαν τρία ιστορικά διοικητικά στελέχη, τους Χρήστο Τυχάλα και Δημήτρη Πίττα, που ήταν απ’ τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, καθώς και τον Σπύρο Λόγο, που πρωτοασχολήθηκε διοικητικά με την ομάδα της Χαλκίδας το 2005 και είναι και τώρα στο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο παρουσιάστηκε αναλυτικά στη συνέχεια, με τον πρόεδρο των Αβαντίδων Στέφανο Σωτηρίου να παίρνει έπειτα τον λόγο, μιλώντας για τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν.

Ακολούθησε παρουσίαση προπονητικού, ιατρικού τιμ και των υπόλοιπων στελεχών του συλλόγου, όπως και των αθλητριών που συνεχίζουν, καθώς και εκείνων που μεταγράφηκαν φέτος στις Αβαντίδες (ανακοινώθηκε και η απόκτηση απ’ τον Άρη της στόπερ Ιωάννας Μελισσού). Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της επετειακής φανέλας της ομάδας, για τα 20 χρόνια απ’ την ίδρυση της.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας (το παρών εκ μέρους της ‘Ένωσης’ έδωσε και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πίσχινας). Το παρών έδωσαν και οι αντιπεριφερειάρχες Κώστας Γαλάνης και Ηλίας Μπουρμάς και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Νίκος Ρόγκας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Μιχάλη Πράσινου απ’ την παρουσίαση των Αβαντίδων, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παλαίμαχοι Αρτάκης: Φιλικό με Προοδευτική

Κώστας Λαγός

Ευβοιώτες διαιτητές σε εθνικές κατηγορίες (15/1)

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Ελλήσποντος-Σκεπαστή

Κώστας Λαγός
-->