EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Δροσιά-Όλυμπος Γυμνού 3-0

Η Δροσιά κέρδισε τον Όλυμπο Γυμνού με 3-0, για την τρίτη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 10′ με τον Μπρατσιώτη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Βαρσαμάς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 38′ με τον Βαρσαμά να συνεργάζεται με τον Σεϊνταράσι και εκείνος με σουτ μέσα απ’ την περιοχή σκόραρε για τον ΑΠΚΟ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για ισοφάριση, με κεφαλιά του Θ. Μωραΐτη που πέρασε δίπλα απ’ το δοκάρι και νέα καλή στιγμή για τον Όλυμπο στο 53′ με χαμένο τετ-α-τετ του Σταματούκου (έδιωξε με τ’ ακροδάκτυλα ο Σωτηρόπουλος) και ένα δίλεπτο αργότερα με μακρινό σουτ ο Φτούλης έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι. Η Δροσιά ‘απάντησε’ στο 61′ με κοντινό σουτ του Αλαφάκη (απόκρουση Μωραΐτη) και τελικά διπλασίασε τα τέρματα της στο 68′ τελική προσπάθεια του Άλκο από κοντά. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 90′ με τον Βαρσαμά με λομπά από πολύ μακριά να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Δάλλας-Κοντογιαννίδης.

ΓΚΟΛ: 38′ Σεϊνταράσι, 68′ Άλκο, 90′ Βαρσαμάς.

Δροσιά (Παναγιώτης Ελευθερίου): Σωτηρόπουλος, Τζαφέρος, Σεϊνταράσι (87′ Μπασούκος), Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Σ. Ελευθερίου (87′ Β. Τουλίτσης), Διοκμετζίδης, Μπρατσιώτης (78′ Μάλλιαρης), Βαρσαμάς, Αλαφάκης (63′ Άλκο).

Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Χ. Μωραΐτης, Παρασκευάς (63′ Κοντογιάννης), Σακκής, Τσουμάνης, Θ. Μωραΐτης, Ζουρμπουλής (52′ Μιχελής), Μπαρώτας, Φτούλης, Ντουλελλάρι, Κοτρογιάννης, Σταματούκος (71′ Αγγελάκης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ιστιαία/Άγιος-Τροπαιοφόρος 1-0

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (25/3/2022)

eviasports

Κ. Καλλιμάνης: ‘Για πάντα στην καρδιά μου Πανσερραϊκάρα μου!’

Κώστας Λαγός