EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Λήλας Βασιλικού-Σκεπαστή 1-1

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν οι ομάδες του Λήλαντα Βασιλικού και της Σκεπαστής, στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της α’ τοπικής κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο έβδομο λεπτό με πλασέ του Ι.Θ. Θαλασσινού από κοντά και ο Λήλας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 28′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπίλα ο Αναγνώστου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 54′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο σκορ με σουτ του Κροκόδειλου που κατέληξε δοκάρι και νέα καλή στιγμή για την ομάδα του Βασιλικού στο 63′ με σουτ του Ευαγγελινού, το οποίο απέκρουσε ο Αλατζάς. Νέα σωτήρια επέμβαση για τον πορτιέρο της Σκεπαστής στο 72′, αποκρούοντας αυτή τη φορά τελική προσπάθεια του Ρουμπή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 83′ μια καλή εκτέλεση φάουλ με τον Ζουζουλή, με τον Τσάμαρη και αυτός να ενεργεί αποτελεσματικά για την εστία των γηπεδούχων.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Αντωνίου Χ.-Γεωργαράς

ΓΚΟΛ: 28′ Αναγνώστου-7′ Ι.Β. Θαλασσινός.

Λήλας Βασιλικού (Τάσος Ταυταρίδης): Τσάβαρης, Ευαγγελινός, Καραλής, Βάθης (72′ Αγγελάκης), Κουτσαυλής, Αλεξίου, Παπίλας, Τζαφέρος, Κροκόδειλος (62′ Πεσχύρας), Ρουμπής, Αναγνώστου.

Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης): Αλατζάς, Ι.Θ. Θαλασσινός, Ανδρέου, Καλλίτσης, Ν.-Δ. Καψάλας, Μαυρούτσικος, Ζουζουλής, Ι.Β. Θαλασσινός, Καρατζούδης (90’+1′ Α. Καψάλας), Κανελλόπουλος (56′ Λαδογιάννης), Γεωργίου.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Ξηρόπολη-Αθλόπολις

Κώστας Λαγός

Ηρακλής Χαλκίδας: Ήττα για γυναίκες από Ιωνικό

Κώστας Λαγός

Γ’ Εθνική: Αυτά ζητούν οι 8 της ΕΠΣ Μακεδονίας

eviasports