Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Κ. Σταματίου: ‘Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και φέτος’

Δηλώσεις του προπονητή του Καλοχωρίου/Παντειχίου Κώστα Σταματίου, για τα πρώτα δύο παιχνίδια της ομάδας του για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Η ομάδα συνεχίζει να έχει την ίδια φιλοσοφία και φέτος, που είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα αν κάποιοι αντίπαλοι είναι καλύτεροι δεν θα έχουμε κανένα θέμα να δεχτούμε και την ήττα.

Νομίζω όμως ότι η δουλειά που κάνουμε, και εγώ και ο γιος μου σαν γυμναστής, αποδίδει καρπούς. Ήμασταν στο παιχνίδι στις Γούβες πίσω στο σκορ μέχρι το 60′ και συνεχίσαμε σε πολύ καλό ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα και νομίζω γι’ αυτόν τον λόγο κερδίσαμε τελικά και το παιχνίδι, γιατί παρουσίασαν μια πτώση οι Γούβες σε φυσική κατάσταση, αυτό το εκμεταλλευτήκαμε και νομίζω ήταν πολύ δίκαιη η νίκη.

Α’ ΕΠΣΕ: Ευβοϊκός Γουβών-Καλοχώρι/Παντείχι 1-4

Στο παιχνίδι με τη Δροσιά είχαμε να κάνουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον οποίον τον σεβόμαστε γιατί έχει χρόνια στην κατηγορία, έχει εμπειρία, έχει πάνω απ’ όλα καλούς παίχτες με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή εμφάνιση τους αλλά και για το πάθος που δείξανε για τη νίκη. Νομίζω, όπως είπα, ότι αξίζαμε τη νίκη και είχαμε και ευκαιρίες κλασσικές για να κάνουμε και άλλα γκολ, αλλά αυτό που μας ευχαρίστησε όλους είναι ότι μέχρι το τέλος και σε αυτό το παιχνίδι, η ομάδα συνέχιζε να έχει χαρακτήρα, αγωνιστικότητα, πάθος. Δηλαδή, εκτός απ’ τα 15 λεπτά στην αρχή, που πραγματικά είχαμε κάποια αμηχανία και δεχτήκαμε και το γκολ σε στημένη φάση, στη συνέχεια ήμασταν πάρα πολύ καλοί.

Α’ ΕΠΣΕ: Καλοχώρι/Παντείχι-Δροσιά 2-1

Για τη συνέχεια νομίζω θα δείξουμε -σε κάθε παιχνίδι που το διαβάζουμε- και σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και το πάθος και την αγωνιστικότητα που μας διακρίνει και νομίζω θα φέρει καλά αποτελέσματα για μας. Θεωρώ ότι όσο έχουμε ηρεμία ως προς την καθημερινότητα μας, δηλαδή δεν έχουμε θέματα και προβλήματα με τραυματισμούς, θα είμαστε καλοί’.

Κώστας Σταματίου: ‘Ήταν έπος τρελό αυτό που κάναμε με το Καλοχώρι/Παντείχι!’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ακαδημία Ερέτριας: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Ν. Δαφνή

Κώστας Λαγός

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΦΑΣΗ): Άγιος Λουκάς/Σκύρος-ΑΕ Χαλκίδας/Έξω Παναγίτσα 1-0 (pics)

Δημήτρης Νικολάου

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ληλάντιο-Κεραυνός Χαλκίδας 1-1

Κώστας Λαγός
-->