ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΡΕΤΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στήλες

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: ΔΕΚΑΕΤΙΑ ’80 (Η ομώνυμη τοπική ποδοσφαιρική κοινότητα: Αναγέννηση Χαλκίδος)

Εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία που μας παραχωρεί ο ‘ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ’ και παρουσιάζουμε την ‘Αναγέννηση’ Χαλκίδας της περιόδου ’82-’83: ‘Το συμπαθέστατο σωματείο της Χαλκίδας ‘Αναγέννηση’ στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ, θα διεκδικήσει τον τίτλο. Έτσι πιστεύουν όλοι οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον σύλλογο αυτό. Στηρίζουν τις ελπίδες τους στην υπεύθυνη δουλειά που γίνεται τόσο από την πλευρά του προπονητού κ. Γιάννη Παπαχρήστου, όσο και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και της καλής διοικήσεως. Οι ποδοσφαιριστές είναι ενθουσιασμένοι από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον σύλλογο.

Παρότι η προετοιμασία γίνεται σε γήπεδο μικρό και σε χωράφια, προχωρεί με κανονικό ρυθμό και αποτέλεσμα αυτής της προετοιμασίας, είναι τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων της Αναγεννήσεως, με ωραίες μάλιστα εμφανίσεις.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι οι: Γιάννης Καραδήμος, Αντώνης Παπαχρήστος, Βαγγέλης Σαμπάνης, Γιάννης Καραμπέτης, Δημήτρης Κόλλιας. Ο τελευταίος προερχόμενος απ’ την ΑΕΚ Χαλκίδος και με μικρή θητεία στον Πανιώνιο (τραυματισμός στη μέση). Σπουδαίος επιθετικός χαφ.

Σε αυτούς και τους παλαιούς ποδοσφαιριστές στηρίζουν τις ελπίδες τους οι φίλαθλοι της Αναγέννησης που είναι οι: Κώστας Μόνος, Βαγγέλης Στούρος, Κώστας Αμοιρίδης, Κώστας Αθηναίος, Κώστας Φαράντος, Αθανάσιος Αδάμης, Νίκος Χασάπης, Μιχάλης Χασάπης, Δημήτρης Στύλος, Γιάννης Γκούμας, Αντώνης Δουραμάνης, Θανάσης Δημητρίου, Νίκος Στεφάνου, Χαράλαμπος Παπαδημητρίου, Γιάννης Μόνος, Μιχάλης Κόκκορης, Βασίλης Στύλος, Θανάσης Παπαδόπουλος, Χαράλαμπος Παντελίδης και Σταμάτης Μουσχούτης.

Στη διοίκηση προΐσταται ο γνωστός φίλαθλος κ. Αντώνιος Βλασσόπουλος ως πρόεδρος και οι κ.κ. Δημήτριος Γυφτόπουλος αντιπρόεδρος, Κώστας Δουραμάνης γενικός γραμματέας, Χαράλαμπος Κατσιβάλης Β’ γραμματεύς, Βαγγέλης Κρινής ταμίας, Τάσος Παρίσης γενικός αρχηγός, Τάσος Πρεβεζάνος έφορος και οι Θανάσης Λινάρδος, Αντώνης Φαράντος, Βασίλης Χασάπης και Γιάννης Μπούρικας σύμβουλοι’.

Υπάρχει στο φύλλο της 27 Σεπτεμβρίου 1982 και μια δήλωση του τότε προέδρου: ‘Η Αναγέννηση μέσα σε αθλητικά πλαίσια, θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο. Εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε το χρέος μας και θα συμπαρασταθούμε στους παίκτες και τον προπονητή με όλες μας τις δυνάμεις. Πιστεύω πως στην προσπάθεια μας αυτή, θα μας βοηθήσουν και οι φίλαθλοι’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Κοπή πίτας σε Βόρεια, Κεντρική & Νότια Εύβοια

Κώστας Λαγός

Απόψε Νάπολι – Γιουβέντους, κάποτε… Μαραντόνα – Πλατινί

Νίκος Μποζιονέλος

Σαν Σήμερα (17/4/2011): Δόξα Προκοπίου-Ολυμπιακός Χαλκίδας 2-1

eviasports
-->