EVIASPORTS ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ανάβαση Κύμης: Δηλώσεις πρωταγωνιστών απ’ την Εύβοια!

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική παρουσία είχαν αρκετοί Ευβοιώτες οδηγοί που έλαβαν μέρος στη 18η Ανάβαση Κύμης, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 26-27/9.

Στην ομάδα Ν ο Μηνάς Μπενής πρώτευσε, όπως και ο Γιώργος Κουρνιάτης στην ομάδα Ε. Ακόμη στην κλάση Ε10 ο Αποστόλης Αποστόλου ήταν δεύτερος, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο Δαυίδ Μέριανος παίρνοντας τρίτη θέση στην κατηγορία του των ενιαίων.

‘Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, κινήθηκα αρκετά γρήγορα και απόλαυσα όλο το διήμερο’, δήλωσε μετά τέλος του αγώνα ο Μηνάς Μπενής, ενώ απ’ την πλευρά του ο Γιώργος Κουρνιάτης ανέφερε για τη φετινή του  εμπειρία απ’ την Ανάβαση Κύμης τα εξής: ‘Φτάσαμε με αρκετές δυσκολίες πάρουμε μέρος σε αυτή την ανάβαση αλλά δικαιωθήκαμε από το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα πρώτη φορά την Ε. Πολλά συγχαρητήρια σ όλα τις συμμετοχές που αγωνίστηκαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο αυτού του περίεργου πρωταθλήματος’. Τέλος ο Δαυίδ Μέριανος είπε για τον αγώνα τα εξής: ‘Είμαι ευχαριστημένος, που δούλεψε το αμάξι. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου, τον μάστορα μου και όλους όσους με βοήθησαν να τελειώσει και αυτός ο αγώνας!’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΦΑΣΗ): Πρόγραμμα αγώνων (15,18,19,20/6)

Κώστας Λαγός

Ηρακλής Χαλκίδας: Νίκη 3-1 με Ζωγράφου

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (8/1/2020): ΟΠΕ Χαλκίδας-Σχολή Μωραΐτη 3-0 (photos+video)

Μιχάλης Πράσινος