Αγαπημένα ΡΟΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στήλες

Macello: Γευστική πανδαισία στην παραλία Παπαθανασίου!

Στην παραλία Παπαθανασίου το ψητοπωλείο Macello ήρθε για να προσφέρει μεγάλη ποικιλία γευμάτων σε ιδανικό περιβάλλον, αποτελώντας ιδανικό ‘δίδυμο’ με το γειτονικό Faros 10!

Γευστική πανδαισία σε κρεατικά, πίτες, σάντουιτς, burger, σαλάτες, ορεκτικά, αλοιφές, από υψηλής ποιότητας υγιεινές πρώτες ύλες, αφού το Macello, το οποίο δημιούργησαν ο Γιάννης Γραμματικόγιαννης και ο παλιός τερματοφύλακας της Προποντίδας Παναγιώτης Καραπετάκος,, συνεργάζεται με επώνυμους και αναγνωρισμένες εταιρείες, όπως η φάρμα Κελαϊδίτη, για το χοιρινό κρέας, και το Ελαιοπουλάκι Αγγελάκης, για το κοτόπουλο.

Μεγάλη ποικιλία στα φρέσκα κρεατικά, που μπορεί να τα απολαύσει κανείς τυλιχτά σε κλασσική πίτα ή πίτα κυπριακή, σε σάντουϊτς, σε burger αλλά και σε χορταστικές μερίδες!

Μεγάλη  ποικιλία και στις σαλάτες, όπου πέρα απ’ την κλασσική και παραδοσιακή χωριάτικη, μπορεί κανείς να γευτεί μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με τη Λιβανέζικη fattoush, με τη σαλάτα Ντάκος cheesecake, αλλά και με τη μοναδική σαλάτα που φέρει την υπογραφή μοναδικότητας του Macello!

Το δικό τους γευστικό ‘χρώμα’ στα γεύματα που προσφέρει το Macello δίνουν τα ορεκτικά με πατάτες και πίτα, αλλά και η μεγάλη ποικιλία σε αλοιφές!

Ψητοπωλείο Macello, στην παραλία Παπαθανασίου στη Χαλκίδα, για γευστική πανδαισία σε ιδανικό  περιβάλλον αλλά και με delivery απ’ τις 1 μ.μ. ως τις 1 π.μ. (τηλέφωνο: 2221-88700), όπως και στο e-food.gr και στο box.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ευβοιώτες διαιτητές σε εθνικά πρωταθλήματα (19,22/12)

Κώστας Λαγός

Αρτάκη: Λύση συνεργασίας με Ν. Σταυριανό-Π. Γεωργίου & Γ. Βάρκα

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ: Αφιέρωμα στον Πισσώνα

Κώστας Λαγός
-->