Β΄ ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γρ. Γκογκορώσης: ‘Η ομάδα επέστρεψε… να την πάμε εκεί που πρέπει’

Δηλώσεις του προπονητή των Κριεζών Γρηγόρη Γκογκορώση, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ταμυναϊκό, για τη 2η φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Πανταζής Απόστολος, και ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας του για το πρωτάθλημα της β’ τοπικής κατηγορίας Εύβοιας.

Για το παιχνίδι με τον Ταμυναϊκό: ‘Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ την εμφάνιση και την απόδοση μας, γιατί δεν είμαστε ομάδα που έχει ατόφιο τον κορμό της απ’ την προηγούμενη χρονιά. Έτσι και αλλιώς προερχόμαστε από μια πιο κάτω κατηγορία. Ευτυχήσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι η εμφάνιση μας με τον Ταμυναϊκό μόνο χαμόγελα μπορεί να μας προσφέρει και αισιοδοξία για το μέλλον’.

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Β’ Φάση): Κριεζά-Ταμυναϊκός 2-3 (παρ., κ.δ.: 1-1)

Για τους στόχους των Κριεζών στη φετινή σεζόν: ‘Επειδή είμαστε νεοσύστατη ομάδα δεν μπορούμε να θέσουμε πιο ψηλά τον πήχη απ’ το να βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Είμαστε μια ομάδα που είναι ένα μίγμα και νεαρών και έμπειρων παιχτών. Θεωρούμε ότι πρέπει να στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι και να κάνουμε ‘ταμείο’ στην πορεία’.

Για το αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις και το ρόστερ: ‘Είναι και κάποια παιδιά ακόμα τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί από την ομάδα, τα οποία θα συμπληρώσουν την εικοσάδα μας. Δεν θα κάνουμε υπερβολές να πάμε παραπάνω, απλά θα έχουμε μια ανταγωνιστική εικοσάδα, δηλαδή ένα ρόστερ ισορροπημένο, περίπου δύο παιχτών ανά θέση, σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε και τους τελευταίους παίχτες που θα κλείσουνε το ρόστερ μας’.

Κάλεσμα προς τους φιλάθλους των Κριεζών: ‘Θα ήθελα να πούμε σαν γενικό κάλεσμα προς τον κόσμο του χωριού μας ότι θέλουμε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση τους, ειδικά αν επιτραπούν με το καλό οι θεατές στο γήπεδο και γενικότερα τη στήριξη τους με όποιο τρόπο θεωρεί ο καθένας τους. Πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα επέστρεψε και ότι η ομάδα έχει βάλει στόχο να είναι σταθερά μία ανταγωνιστική ομάδα της περιοχής, σ’ όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Μακάρι να ξαναμπορέσουμε τα επόμενα χρόνια να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει, στην πιο πάνω κατηγορία’.

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Β’ Φάση): Κριεζά-Ταμυναϊκός 2-3 (παρ., κ.δ.: 1-1) (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχολικοί αγώνες: 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας-ΓΕΛ Βασιλικού 0-1 (photos)

Βησσαρίωνας Νάνος

Συμφώνησε με Άγ. Ιερόθεο ο Λ. Πολίτης

Κώστας Λαγός

Β. Ντέμης: Ανακοίνωση παραίτησης από Πισσώνα

Κώστας Λαγός
-->