ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Π. Ελευθερίου: ‘Παιχνίδι-παιχνίδι για να πατήσουν τα παιδιά στα πόδια τους’

Δηλώσεις του προπονητή της Δροσιάς Παναγιώτη Ελευθερίου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Μακρυκάπα, για τη 2η φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Πανταζής Απόστολος’.

‘Κάθε παιχνίδι που περνάει, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, αυτό ήταν για το κύπελλο, μεθαύριο για την 1η αγωνιστική του πρωτάθληματος θα καλεστούμε να ξαναντιμετωπίσουμε την Μακρυκάπα, χρειάζεται παιχνίδι-παιχνίδι για αυτά τα παιδιά, γιατί όπως είπαμε έχουμε ένα νεανικό ρόστερ φέτος. Χρειάζονται να πατήσουν καλά στα πόδια τους, να πάρουν τις ευκαιρίες τους, να πάρουν την πίστωση χρόνου και να δείξουν αυτό για το οποίο δουλεύουμε και το ταλέντο το οποίο πιστεύω ότι έχουνε.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και εμείς είχαμε 1-2 στιγμές και η Μακρυκάπα για να σκοράρει. Φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ, απ’ τη στιγμή που το παιχνίδι πήγε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, εκεί χρειάζεται ηρεμία, χρειάζεται να είσαι τυχερός, χρειάζονται όλα. Ήμασταν εμείς αυτοί που επικρατήσαμε και συνεχίζουμε στην επόμενη φάση’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Συνέλευση & εκλογές στις 4/2

Κώστας Λαγός

Λήλας Βασιλικού: Δύο ακόμη προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό

Κώστας Λαγός

Αλάτσατα-Καθενοί 2-2

Κώστας Λαγός
-->