Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΟΛΟ Στήλες

Π. Αλέξης: ‘Επικροτούμε τα αθλητικά έργα, είμαστε αντίθετοι με τον σχεδιασμό και τις προτεραιότητες!

‘Επικροτούμε τέτοια έργα για τον αθλητισμό, είμαστε αντίθετοι με τις προτεραιότητες που μπαίνουν για την κατασκευή τέτοιων αθλητικών υποδομών’, αναφέρει σε σχόλιο του ο Πρόεδρος του ΝΟ Αλιβερίου κ. Προκόπιος Αλέξης, στην αναγγελία της είδησης για την κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου στην Λαμία, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό.


Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο fbook ο κ. Σπανός αναφέρει:

‘Το κλειστό κολυμβητήριο Λαμίας προϋπολογισμού 9.500.000 ευρώ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και υλοποίηση του Δήμου Λαμιέων γίνεται πλέον πραγματικότητα!

Ένα εμβληματικό και αναγκαίο έργο που αποτέλεσε στοίχημα στην προηγούμενη θητεία μας με τον Κώστα Μπακογιάννη, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022 και θα εξυπηρετεί τη Λαμία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Με σχέδιο, σκληρή δουλειά και συνεργασία, υλοποιούμε έργα ωφέλιμα για τον τόπο μας!’.

…με τον Πρόεδρο του ΝΟΑ να εκφράζει την δυσφορία του με σχόλιο του στην ανάρτηση του Περιφερειάρχη Στερεάς, όχι για το έργο, το οποίο όπως αναφέρει επικροτεί, αλλά για τις προτεραιότητες που μπαίνουν, αλλά και για το κόστος κατασκευής του εν λόγο κολυμβητηρίου το οποίο είναι προϋπολογισμού 9.500.000 εκατομμυρίων ευρώ, συγκεκριμένα αναφέρει:

‘Τέτοια έργα για τον αθλητισμό, ασφαλώς και τα επικροτούμε, με τις προτεραιότητες που μπαίνουν έχουμε θέμα και είμαστε αντίθετοι, αγαπητέ Φάνη. Στην Λαμία υπάρχουν δύο (2) κολυμβητήρια, 25μ. και μια στα ΤΕΙ Λαμίας 50μ. μέτρων, με 9.500.000 εάν θα υπήρχε ένας σωστός σχεδιασμός και είχαν μπει προτεραιότητες, θα έφτιαχνες 4-5 κολυμβητήρια σε ολόκληρη την Στερεά αλλά και σε αυτήν την Εύβοια στην οποία υπάρχει ένα κολυμβητήριο σε ολόκληρο το νησί με παράδοση στον Υγρό Στίβο και χιλιάδες παιδιά που ασχολούνται με αυτόν. Κάποια στιγμή να το δείτε το θέμα, είναι κρίμα, για την νεολαία της Εύβοιας να στερείτε σωστών αθλητικών υποδομών. (Στις φωτογραφίες τα υφιστάμενα κολυμβητήρια στην Λαμία)’.

Τα υφιστάμενα κολυμβητήρια της Λαμίας (25μ. & 50μ.)

Πηγή: tamineonathlisis.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΟ: ‘Elite’ σχολή προπονητών με Γκαρσία, Σνάουτσερ, Κατσουράνη, Φύσσα

eviasports

Σχολικοί αγώνες: 1ο ΓΕΛ Αλιβερίου-ΓΕΛ Ψαχνών 47-57

Παναγιώτης Νικολάου

Σαν Σήμερα (1/4/2018): Σκεπαστή-Ολυμπιακός Χαλκίδας 6-1

eviasports
-->