Αγαπημένα ΡΟΗ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Άρης Αγ. Ιωάννη: Παραίτηση Σ. Νικολάου

Ο Σάκης Νικολάου ανακοίνωσε με επιστολή του την παραίτηση του απ’ την τεχνική ηγεσία του Άρη Αγίου Ιωάννη.

Αναλυτικά:

‘Μετά λύπης μου θέλω σήμερα να δηλώσω την παραίτηση μου οριστικά από την ομάδα του Άρη Αγίου Ιωάννη. Τα παιδιά του συμβουλίου δεν μου φταίνε σε κάτι, αλλά ούτε και οι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος της απόφασης μου είναι γιατί ο κύριος Τάσος Δημητρίου έχει θέσει βέτο στην ομάδα από το προηγούμενο παιχνίδι την παραίτηση μου. Το συμβούλιο αποφάσισε να παραμείνω και σήμερα μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Απόλλωνα Ερέτριας με σκορ 3-3, όπου τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο και μάλιστα με τέσσερις βασικές απουσίες.

Ο κύριος μετά το παιχνίδι όχι απλά δεν ήρθε στο γήπεδο να δώσει συγχαρητήρια στα παιδιά, πήρε τηλέφωνο και ζήτησε την απομάκρυνση μου από την ομάδα, γιατί δεν θα βοηθήσει ξανά οικονομικά την ομάδα του Άρη Αγίου Ιωάννου.

Εγώ για να βγάλω από τη δύσκολη θέση το συμβούλιο δηλώνω σήμερα την παραίτηση μου, χωρίς καμία διαπραγμάτευση και εγώ σε ευχαριστώ, το μήνυμα μου στον κύριο Τάσο Δημητρίου, είναι ότι στη ζωή δεν πρέπει να μπλέκουμε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά. Αν η ομάδα δεν κατέβει στο πρωτάθλημα θα είναι υπόλογος. Εγώ έχω δώσει ότι μπορούσα στην ομάδα.

Με εκτίμηση Σάκης’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Drift: Βίντεο του ‘Spinnerakou’ από Λουτράκι

Μιχάλης Πράσινος

ΑΟ Χαλκίς: Ο Φοίβος Μορίδης πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου των ‘νεραντζούρι’

Κώστας Λαγός

Ανακοίνωση ΓΑΣ Βασιλικού για την απόρριψη της ένστασης του

Παναγιώτης Νικολάου
-->