EVIASPORTS ΜΠΑΣΚΕΤ

Stereabasket Awards 2020: Βραδιά αστέρων στη Χαλκίδα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 4/9 στη Χαλκίδα και στο υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” τα Stereabasket Awards, εκδήλωση που γίνεται πλέον θεσμός για το μπάσκετ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά!

Μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ τίμησαν την εκδήλωση και γενικότερα το μπάσκετ ολόκληρης της Περιφέρειας με την παρουσία τους.

Οι Παναγιώτης Φασούλας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μέμος Ιωάννου, παίκτες που έγραψαν ιστορία στο μπάσκετ όχι μόνο εντός της Ελλάδας, αλλά σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών στη Χαλκίδα.

Παρόντες ακόμα, οι Τάσος Πηλοϊδης, Κώστας Νικάκης, Ηλίας Καφφές που επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα, όπως και ο δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος.

Μεγάλη στιγμή της εκδήλωσης, η βράβευση των ιστορικών ομάδων του Α.Σ. Φθιώτις και του ΑΚΟ Λιβαδειάς, ομάδων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Χθες στη Χαλκίδα, βρέθηκαν μετά από 40 χρόνια οι περισσότεροι από τους παίκτες εκείνης της εποχής, έχοντας την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά!

Βραβεύτηκαν ακόμα, η ομάδα Νεανίδων του Σύλλα για την 5η θέση στην Ελλάδα και οι καλύτεροι της περσινής χρονιάς στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως επιλέχθηκαν μέσα από ψηφοφορίες της ιστοσελίδας.

Συγκινητική στιγμή, η απονομή του βραβείου ”Ραφαήλ Σκεμπές” βραβείο που άνοιξε και θα ανοίγει πάντα την εκδήλωση των Stereabasket Awards και το οποίο πήρε ο Παναγιώτης Μιχαήλ για το ήθος του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Σπύρος Πνευματικός, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, οι Δήμαρχοι Χαλκίδας Έλενα Βάκα, Λιβαδειάς Γιάννης Ταγκαλέγκας, Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, οι Αντιπεριφερειάρχες Ηλίας Μπουρμάς, Κώστας Γαλάνης, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου και ασφαλώς όλοι οι φίλοι του μπάσκετ και της ιστοσελίδας που έδωσαν βροντερό παρών στο υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής”, σε μια εκδήλωση που στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, καθώς πρωτίστως τηρήθηκαν από όλους οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής που έχουν μπει στη ζωή μας.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την εκδήλωση, πατώντας ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σύλλας Αιδηψού: ‘Καλή επιτυχία Βαλεντίνα Τσαβόνι’

Παναγιώτης Νικολάου

Θανάσης Σαραβάκος: Με την αυθεντικότητα της αλάνας

eviasports

ΑΠΚΟ Δροσιάς: Απέκτησε τον Μπ. Χατζηαντωνίου

Κώστας Λαγός