ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με ειδικό στο 1.83 και σουηδικό combo στα γκολ

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/09) παρουσιάζει ενδιαφέρον στοιχηματικά. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας και σε εξ αναβολής αναμέτρηση, η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει πρεμιέρα στην έδρα της Λανς. Στη Σουηδία διεξάγεται το ζευγάρι Γκέτεμποργκ-Χάμαρμπι, με τους γηπεδούχους να παρατάσσονται με υπηρεσιακό τεχνικό. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα:

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ (20:00)

Η Γκέτεμποργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μιάλμπι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Προηγήθηκε στο 25ο λεπτό, ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 57′ και απώλεσε τεράστια ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Αστόχησε από τα 11 βήματα στο 71′ και παρέμεινε χωρίς νίκη για 13ο διαδοχικό παιχνίδι στην Allsvenskan Σουηδίας. Απολογισμός σε αυτό το διάστημα, εννέα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Μετράει δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (11) στην κατηγορία. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 16 από τις 18 φετινές υποχρεώσεις. Αποτέλεσμα που ώθησε τη διοίκηση να απομακρύνει τον τεχνικό Πόγια Ασμπάγκι, θα παραταχθεί με υπηρεσιακό μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.

Η Χάμαρμπι προέρχεται από χορταστική εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με αντίπαλο την Κάλμαρ. Πίσω στο σκορ (1-2) από το 37ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα μέχρι το 60 λεπτό. Δέχθηκε το σοκ της ισοφάρισης στο 82′ και είχε ελάχιστα χρονικά περιθώρια να αντιδράσει. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Βρίσκεται στην 7η θέση με 25 βαθμούς, απέχει στο -7 από την πρώτη τριάδα. Δέχθηκε γκολ στις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις, τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν στις 27/07/20.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η απομάκρυνση του Πόγια Ασμπάγκι λογικά θα λειτουργήσει ευεργετικά για την Γκέτεμποργκ. Η Χάμαρμπι συνεχίζει να παραμένει ασταθής αμυντικά, μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και όλα οδηγούν σε ανοιχτό παιχνίδι. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 σε απόδοση 2.00 στην Bet365.

ΛΑΝΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00)

H Λανς ξεκίνησε με αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της φετινής Λιγκ 1 Γαλλίας. Ηττήθηκε 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νις, έχοντας μάλιστα προηγηθεί με πέναλτι στο 11ο λεπτό. Στη συνέχεια δέχθηκε φυσιολογικά πίεση, ισοφαρίστηκε στο 23′ και υπέστη την ανατροπή στο 75′. Στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν, καλείται να βάλει τέλος στο σερί των 12 αναμετρήσεων χωρίς νίκη σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο τεχνικός Φρανκ Εζ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αϊνταρά (αμυντικός) και Περέιρα Ντα Κόστα (μέσος). Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες οι Τραορέ (αμυντικός), Φοφανά και Μπολί και (χαφ).

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα ξεκινήσει στο αποψινό παιχνίδι τις φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την οριακή ήττα με σκορ 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον έφθασε κοντά στην κατάκτηση για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αποτέλεσμα που θα δώσει ώθηση και έξτρα κίνητρο σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές. Αήττητη για 15 σερί αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με απολογισμό 13 νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο τεχνικός Τόμας Τούχελ αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες, καθώς δεν έχει διαθέσιμους επτά βασικούς ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνων οι Νάβας (τερματοφύλακας), Μαρκίνιος (στόπερ), Παρέδες (χαφ), Ντι Μαρία (εξτρέμ), Ικάρντι, Νεϊμάρ, Μ’Μπαπέ (επιθετικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ:Μετά τα τελευταία αγωνιστικά νέα το διπλό προσφέρεται με 1.70 απόδοση. Ωστόσο, οι απουσίες της Παρί Σεν Ζερμέν μας κάνουν να κρατήσουμε στάση αναμονής. Η Λανς διατηρεί κάκιστη παράδοση με τους φιλοξενούμενους. Στροφή σε ειδικό στοίχημα, με την επιλογή της ισοπαλίας από την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό» με απόδοση 1.83 στο Stoiximan.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (29/9/2022)

eviasports

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: Στην Ελλάδα… μετά το 1850

Θανάσης Κούτος

1981: ΑΟ Χαλκίς-Καλλιθέα 4-0

eviasports