Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΝΟ Αλιβερίου: Συνάντηση με Δ. Κοτρογιάννη

Αντιπροσωπεία του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου συναντήθηκε με τον διευθυντή του εργοστασίου ΑΗΣ/ΔΕΗ Δημήτρη Κοτρογιάννη.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του ΝΟΑ:

‘Τον Διευθυντή του εργοστασίου ΑΗΣ/ΔΕΗ κ. Δημήτριο Κοτρογιάννη, στον Κάραβο, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου το πρωί της Πέμπτης 10/9 με τον Πρόεδρο κ. Προκόπιο Αλέξη, την σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων κα. Σταματούλα Λεβέντη, τον έφορο Κολύμβησης κ. Κων/νο Αγγελέτο και με την συνοδεία του κ. Νίκου Μαστροκώστα παλαιού κολυμβητή του συλλόγου, Δημοτικού συμβούλου και εργαζόμενου στον ΑΗΣ Αλιβερίου.

Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος κ. Αλέξης για να εκφράσει στον κ. Κοτρογιάννη και στο προσωπικό του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αλιβερίου τις ευχαριστίες του Δ.Σ., των γονιών, των αθλητών και των προπονητών για την στήριξη τους στην λειτουργία του Ν.Ο.Αλιβερίου και κατά την φετινή κολυμβητική σεζόν. Στην συνέχεια, τους απέδωσε τα εύσημα για την πολύτιμη συνεισφορά σε παροχή υλικού και ιδιαιτέρως στον κ. Κοτρογιάννη διότι έχει καταφέρει να αποκαταστήσει πλέον την επικοινωνία μεταξύ Δ.Σ. του Ν.Ο.Α και Διοίκησης του ΑΗΣ, μετά από μικρή παρένθεση, όπου οι σχέσεις είχαν διαταραχθεί, λόγω της έλευσης του συλλόγου στο κομμάτι αυτό της θάλασσας που προπονούνται οι κολυμβητές του Ν.Ο.Α, στην Ανθούπολη, στην παραλία του οικισμού όπου διαμένουν εργαζόμενοι της επιχείρησης, κάτι το οποίο είναι προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας μας, γιατί έτσι μόνο μπορούν να λυθούν άμεσα και τα όποια θέματα δημιουργούνται.

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης έναντι της έμπρακτης Στήριξης και συνεισφοράς, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Α παρέδωσε στον κ. Κοτρογιάννη τιμητική πλακέτα. Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του ΑΗΣ ευχαρίστησε το Δ.Σ κι ανέφερε, ότι πρόθεσή του, είναι στο μέτρο του δυνατού, να βρίσκεται κοντά στους αθλητές του ΝΟΑ. Η ΔΕΗ ως επιχείρηση ήταν αρωγός στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Τέλος, έδωσε τις θερμές του ευχές για υγεία, πρόοδο, πολλές επιτυχίες’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (23/9/2018): Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Λήλας Βασιλικού 6-7 (πέν., κ.δ. & παρ.: 1-1)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-Ωρεοί 2-0 (video)

Κώστας Λαγός

Στοίχημα: Επιλογές με γκολ που ‘καλοπληρώνουν’

eviasports
-->