EVIASPORTS ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με απουσίες το Κόσοβο κόντρα στην Ελλάδα, Γερμανία με 1.83

Από το πρόγραμμα της Κυριακής (06/09), ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ελλάδας που αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Κόσοβο. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες. Ενδιαφέρον παιχνίδι στη Βασιλεία, με την Ελβετία να υποδέχεται τη Γερμανία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων στο Nations League.

Δείτε τις αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος:

ΚΟΣΟΒΟ – ΕΛΛΑΔΑ (21:45) Κόσοβο – Ελλάδα

Το Κόσοβο απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα του Nations League, με αντίπαλο τη Μολδαβία στο ουδέτερο «Ένιο Ταρντίνι». Πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίσω στο σκορ από το 19ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και πίεση τους τυπικά γηπεδούχους. Ισοφάρισε στο 71ο λεπτό, αποτέλεσμα που μάλλον κρίνεται απογοητευτικό για το σύνολο του Μπερνάρντ Σαλάντες. Παραμένει αήττητο στη διοργάνωση σε συνολικά επτά αναμετρήσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο σημερινό παιχνίδι θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι Κρέζιου, Σάλα (χαφ), Κολόλι και Ράσιτσα (μεσοεπιθετικοί).

Η Ελλάδα έφυγε με «λευκή» ισοπαλία από τη Λιουμπλιάνα κόντρα στη Σλοβενία, στην πρεμιέρα των ομίλων στο Nations League. Ούτε κρύο ούτε ζέστη η εικόνα της «γαλανόλευκης», απειλήθηκε σε ελάχιστες περιπτώσεις, ενώ παρουσιάστηκε ακίνδυνη μεσοεπιθετικά. Κρατάει μόνο τον βαθμό στην έδρα του πιο ποιοτικού αντιπάλου που είχε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις επίσημες υποχρεώσεις, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Ο Τσιμίκας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον μπακ της Λίβερπουλ να μένει φυσιολογικά εκτός αποστολής. Δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα απουσιών για τον τεχνικό Τζον φαν ΄τ Σχιπ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το Κόσοβο θα παίξει με αρκετές και σημαντικές απουσίες, η Ελλάδα έχει έστω και οριακό προβάδισμα. Αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, ποντάρισμα στα 2-3 γκολ με απόδοση 2.00 στο Stoiximan.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (21:45) Ελβετία – Γερμανία

Η Ελβετία ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Ουκρανίας για την πρώτη αγωνιστική στον όμιλο του Nations League. Εμφάνιση κάτω του μετρίου, προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό και δεν άξιζε κάτι περισσότερο. Πίσω στο σκορ από το 14ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Σεφέροβιτς πριν βγει το ημίχρονο, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 68′. Έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στη διοργάνωση, σε συνολικά επτά αναμετρήσεις έχει απολογισμό: τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Οι πέντε υποχρεώσεις εμφάνισαν Over 2.5 γκολ. Εκτός αποστολής για τον τεχνικό Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς οι Φερνάντες, Ζακάρια (χαφ), Σακίρι (εξτρέμ) και Μεχμέντι (επιθετικός).

Η Γερμανία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ισπανία. Θετική εμφάνιση σε γενικές γραμμές, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και έπεσε πάνω στις επεμβάσεις του Ντε Χέα. Προηγήθηκε με τον Τίμο Βέρνερ στο 51ο λεπτό, απέτυχε να σκοράρει δεύτερο γκολ και τιμωρήθηκε με ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα άκρως απογοητευτικό, πλέον το σύνολο του Λεβ καλείται να νικήσει στο αποψινό παιχνίδι στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» της Βασιλείας. Ο μεσοεπιθετικός Χάβερτς ταξίδεψε στο Λονδίνο και υπέγραψε με την Τσέλσι, παραμένει άγνωστο αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρον αναμέτρηση στη Βασιλεία, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν ικανούς ποδοσφαιριστές. Ισχυρή η Ελβετία και δύσκολα αντιμετωπίζεται, πιο ποιοτικό σύνολο η Γερμανία με οριακό προβάδισμα. Η ζυγαριά γέρνει προς τα δεξιά, επιλογή το διπλό σε οριακά αποδεκτή απόδοση με 1.83 στην Bet365.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λ. Πολυχρόνης: ‘Θέλω να συνδυάζω ποδόσφαιρο με εκπαίδευση’

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ιστιαίας: 2 προσθήκες στο ρόστερ-Τσελίκας & Ζουπανιώτης στην τεχνική ηγεσία

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανόραμα (20/2)

eviasports