EVIASPORTS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Αν. Τσαραντάνης: ‘Το παιχνίδι που παίζουμε να το ευχαριστιόμαστε’

Δηλώσεις του προπονητή των Αβαντίδων Αντώνη Τσαραντάνη, απ’ την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

‘Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα τη διοίκηση, για την προσπάθεια που κάνει ώστε να πλαισιώσει όλη την ομάδα, να την καταρτίσει σε όλα τα επίπεδα. Όπως και στο κομμάτι το προπονητικό, έτσι και στο κομμάτι το ποδοσφαιρικό, προσπάθησε να καταρτίσει την ομάδα με παίκτριες, ώστε πραγματικά να μπορέσουμε να κάνουμε καλή προπόνηση, να περνάμε καλά και το παιχνίδι που παίζουμε να το ευχαριστιόμαστε.

Θέλω να ευχαριστήσω τις περσινές κοπέλες, οι οποίες πραγματικά στηρίξανε όλη την κατάσταση και καταφέραμε πάλι να βρισκόμαστε στην Α’ Εθνική.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί βρισκόμαστε στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι κάτι που το περιμέναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί με το σταμάτημα του πρωταθλήματος είχαμε να πατήσουμε γήπεδο από τον περασμένο Μάρτιο. Φυσικά είμαστε προετοιμασμένοι απ’ όλες τις πλευρές. Οι κοπέλες ακολουθήσανε τα προγράμματα που θέλαμε.

Από κει και πέρα, φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά για μας. Η διοίκηση έχει πλαισιώσει την ομάδα με καινούργιες παίκτριες, φυσικά κρατώντας, όσο μπορούσε και ήταν δυνατόν, τον περσινό κορμό της ομάδας. Πλαισιώσαμε την ομάδα και με νεαρές παίκτριες. Προσπαθούμε να έχουμε ένα ρόστερ στο οποίο πραγματικά θα δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα είναι ανταγωνιστική’.

Αβαντίδες: Ξεκίνημα για τις ‘φιλόδοξες κυρίες’ της Χαλκίδας! (photos)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (18/3/2017): ΑΕΚ Χαλκίδας-Ελλήσποντος 2-0

eviasports

ΝΟ Αλιβερίου: Δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα

Κώστας Λαγός

Δ. Κουπτσίδης: ‘Η πολιτεία δεν βλέπει την ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο όπως πρέπει’

eviasports